Regl sorunum

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Başlıkta da anlicaginiz üzere regl sorunum var çok fazla kan gelir ama sorunum o değil bu ay 10 gün sonra adet olmam gerekiyordu ama dün kan geldi biraz iç camasirimdan cikmicak şekilde az.Bende regl oldum galiba dedim ve ped koydum fakat dünden beri hiç gelmedi ped bembeyaz niye kan gelir adet değilsem.1 yaşında oğlum var eşimle doğal yollardan korunuyoruz.Hic içime bosalmadida

Yumurtlama kanaması veya kist veya miyom varsa ondan olabilir.Kilo problemi varsa o da etkileyebilir.

doğal yollar dediğin geri çekilme ise bu zaten korunma yolu değil.bunu uzmanlar da kırk kez anlatıyor buradaki üyeler de.

hamile olabilirsin

Normal zamanda cok kan gelmesi de normal degil. Detoks yap. Sekerli gidalar, koruyucu, renklendirici iceren urunler tuketme. Hijyen urunlerinin miktarina ve cesidine dikkat et. Kokulu mumlar, deodorantlar hep zarar. Sampuanlar bile hormon dengesini ciddi anlamda bozabiliyor.

geri çekilme yöntemi doğal yollarla korunma olmuyor. sağlık ocakları kutu kutu prezervatif veriyor bu kadar bilinçsiz olmayın
Bilincsizlikten değil ya of her konuda olduğu gibi bir tane daha yargılayan.Dini konular yasak olduğu için bunun açıklamasını yapmicam prezervatifte sağlık ocağında vermezler ama biz zaten onu denedik ve hosumuza gitmedi

sağlık ocaklarında 100lük paket prezervatif veriyorlar
5-6 çocuğa bakabilecekseniz prezervatifi zevk için kullanmamanızın tabiki dini bir yaptırımı yok
bakacak durumunuz yoksa tabiki zevk için girdiğiniz bu bencilce yol dediğiniz gibi dini açıdan çok sakıncalı

Ya of hala ne soyluyon.Biz prezervatif kullandık ve bende mantar oluştu bana iyi gelmiyor 1 senedir bu şekilde korunuyoruz ve çocuk olmadı olmaz herhalde diye düşünüyorum yinede yorumların için teşekkürler...

Ya of hala ne soyluyon.Biz prezervatif kullandık ve bende mantar oluştu bana iyi gelmiyor 1 senedir bu şekilde korunuyoruz ve çocuk olmadı olmaz herhalde diye düşünüyorum yinede yorumların için teşekkürler...
mantar olayını şimdi söylüyorsun biraz önce hoşumuza gitmedi dedin ki bu keyfi bir bahane neyse siz kararınızı vermişsiniz zaten o hemşireler boşuna eğitimler yapıyorlar sizin gibi insanlar iiçin demek ki boşa yapıyorlar korunmamaya devam edin sonra regl sorunum diye konu açın daha çok regl sorununuz olur
işinize gelince kan alın organ alın ilaç kullanın işinize gelmeyince sıkıştığınız gibi dini her şeye alet edin
korunma iğneleri var haplar var bir sürü yöntem var

Haplar yumurtalara zarar veriyor bir ikincisi ignede felç kalma ihtimalin var oburkuleride dini konu olduğu için yazamicam Ban yemek istemiyorum cunku.Baska yazacak bişeyin var mı canım bence yok o zaman görüşürüz bay...

Korunmaya devam edin diyorsunuz da doğal yontemle ben korunuyorum zaten hem.Egerki hamile kalırsam bile Allah'ın verdiği canı da almam kesinlikle yine bakarım ben çoğu kadının gibi cani degilim

Korunmaya devam edin diyorsunuz da doğal yontemle ben korunuyorum zaten hem.Egerki hamile kalırsam bile Allah'ın verdiği canı da almam kesinlikle yine bakarım ben çoğu kadının gibi cani degilim
bahsettiğiniz yöntem korunma yolu değil bir çok sağlık çalışanı ülke genelinde eğitimler veriliyor ama bu kadarcık şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz çok basit cümle kuruyorum

geri çekilme bir korunma yöntemi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…