- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Çok zayifim ve 2 3 ay önce baktirmistim yumurtalarima gayet iyidi ve kist yoktuYumurtlama kanaması veya kist veya miyom varsa ondan olabilir.Kilo problemi varsa o da etkileyebilir.
Bu aralar çok sitres yaşadım ondan da olabilir mı acababu ay kist olmayacak dıye birşey yok canım , bence birkaçgun daha bekle sonra bir dr görün
Başlıkta da anlicaginiz üzere regl sorunum var çok fazla kan gelir ama sorunum o değil bu ay 10 gün sonra adet olmam gerekiyordu ama dün kan geldi biraz iç camasirimdan cikmicak şekilde az.Bende regl oldum galiba dedim ve ped koydum fakat dünden beri hiç gelmedi ped bembeyaz niye kan gelir adet değilsem.1 yaşında oğlum var eşimle doğal yollardan korunuyoruz.Hic içime bosalmadida
İnşallah değilimdir bir yaşında oğlum var zaten bakamam ya tabi öyle bisey varsa aldırmak kesinlikle ama şimdilik istememdoğal yollar dediğin geri çekilme ise bu zaten korunma yolu değil.bunu uzmanlar da kırk kez anlatıyor buradaki üyeler de.
hamile olabilirsin
Bu aralar çok sitres yaşadım ondan da olabilir mı acaba
İnşallah değilimdir bir yaşında oğlum var zaten bakamam ya tabi öyle bisey varsa aldırmak kesinlikle ama şimdilik istemem
Allah her isteyen kuluna nasip eder inşallaholabilir tabii , yaa bir kan testi vereceksin yada bir süre daha bekleyeceksin ,
istemiryorsan inşallah hamile değilsindir , o bebiş bana kısmet olsun saglıkla inş
Bilincsizlikten değil ya of her konuda olduğu gibi bir tane daha yargılayan.Dini konular yasak olduğu için bunun açıklamasını yapmicam prezervatifte sağlık ocağında vermezler ama biz zaten onu denedik ve hosumuza gitmedigeri çekilme yöntemi doğal yollarla korunma olmuyor. sağlık ocakları kutu kutu prezervatif veriyor bu kadar bilinçsiz olmayın
sağlık ocaklarında 100lük paket prezervatif veriyorlarBilincsizlikten değil ya of her konuda olduğu gibi bir tane daha yargılayan.Dini konular yasak olduğu için bunun açıklamasını yapmicam prezervatifte sağlık ocağında vermezler ama biz zaten onu denedik ve hosumuza gitmedi
Ya of hala ne soyluyon.Biz prezervatif kullandık ve bende mantar oluştu bana iyi gelmiyor 1 senedir bu şekilde korunuyoruz ve çocuk olmadı olmaz herhalde diye düşünüyorum yinede yorumların için teşekkürler...sağlık ocaklarında 100lük paket prezervatif veriyorlar
5-6 çocuğa bakabilecekseniz prezervatifi zevk için kullanmamanızın tabiki dini bir yaptırımı yok
bakacak durumunuz yoksa tabiki zevk için girdiğiniz bu bencilce yol dediğiniz gibi dini açıdan çok sakıncalı
mantar olayını şimdi söylüyorsun biraz önce hoşumuza gitmedi dedin ki bu keyfi bir bahane neyse siz kararınızı vermişsiniz zaten o hemşireler boşuna eğitimler yapıyorlar sizin gibi insanlar iiçin demek ki boşa yapıyorlar korunmamaya devam edin sonra regl sorunum diye konu açın daha çok regl sorununuz olurYa of hala ne soyluyon.Biz prezervatif kullandık ve bende mantar oluştu bana iyi gelmiyor 1 senedir bu şekilde korunuyoruz ve çocuk olmadı olmaz herhalde diye düşünüyorum yinede yorumların için teşekkürler...
Haplar yumurtalara zarar veriyor bir ikincisi ignede felç kalma ihtimalin var oburkuleride dini konu olduğu için yazamicam Ban yemek istemiyorum cunku.Baska yazacak bişeyin var mı canım bence yok o zaman görüşürüz bay...mantar olayını şimdi söylüyorsun biraz önce hoşumuza gitmedi dedin ki bu keyfi bir bahane neyse siz kararınızı vermişsiniz zaten o hemşireler boşuna eğitimler yapıyorlar sizin gibi insanlar iiçin demek ki boşa yapıyorlar korunmamaya devam edin sonra regl sorunum diye konu açın daha çok regl sorununuz olur
işinize gelince kan alın organ alın ilaç kullanın işinize gelmeyince sıkıştığınız gibi dini her şeye alet edin
korunma iğneleri var haplar var bir sürü yöntem var
Korunmaya devam edin diyorsunuz da doğal yontemle ben korunuyorum zaten hem.Egerki hamile kalırsam bile Allah'ın verdiği canı da almam kesinlikle yine bakarım ben çoğu kadının gibi cani degilimmantar olayını şimdi söylüyorsun biraz önce hoşumuza gitmedi dedin ki bu keyfi bir bahane neyse siz kararınızı vermişsiniz zaten o hemşireler boşuna eğitimler yapıyorlar sizin gibi insanlar iiçin demek ki boşa yapıyorlar korunmamaya devam edin sonra regl sorunum diye konu açın daha çok regl sorununuz olur
işinize gelince kan alın organ alın ilaç kullanın işinize gelmeyince sıkıştığınız gibi dini her şeye alet edin
korunma iğneleri var haplar var bir sürü yöntem var
bahsettiğiniz yöntem korunma yolu değil bir çok sağlık çalışanı ülke genelinde eğitimler veriliyor ama bu kadarcık şeyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz çok basit cümle kuruyorumKorunmaya devam edin diyorsunuz da doğal yontemle ben korunuyorum zaten hem.Egerki hamile kalırsam bile Allah'ın verdiği canı da almam kesinlikle yine bakarım ben çoğu kadının gibi cani degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?