• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl sorunu

melisablddgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
1
4
1
24
18 Yaşıma girmeme birkaç ay kaldı ve bu ay ilk defa adetimde gecikme yaşıyorum, senelerdir hep aynı zamanda aynı aralıkta oluyordum,bu sene sınav senem ama sınava dair bi stresim olduğunu düşünmemiştim içten içe bu mu etkiledi acaba ? Aslında sadece 3 gün gecikti ama gecikmeye de devam ediyor korkulacak bir şey var mıdır yok mudur? Hava değişimi de etkili olmuş olabilir mi? Kekik, papatya adaçayı hepsini içtim egzersizleri yaptım fakat çok stres oluyorum geciktiği için :((

18 Yaşıma girmeme birkaç ay kaldı ve bu ay ilk defa adetimde gecikme yaşıyorum, senelerdir hep aynı zamanda aynı aralıkta oluyordum,bu sene sınav senem ama sınava dair bi stresim olduğunu düşünmemiştim içten içe bu mu etkiledi acaba ? Aslında sadece 3 gün gecikti ama gecikmeye de devam ediyor korkulacak bir şey var mıdır yok mudur? Hava değişimi de etkili olmuş olabilir mi? Kekik, papatya adaçayı hepsini içtim egzersizleri yaptım fakat çok stres oluyorum geciktiği için :KK43:(
Hava degisimi, stres, yeme alışkanlığınız, her sey ama her sey gecikmeye sebep olabilir. Sakin ol aklindan cikar bunu. Regle odaklanma. 3 gun cok normal bir gecikme.

18 Yaşıma girmeme birkaç ay kaldı ve bu ay ilk defa adetimde gecikme yaşıyorum, senelerdir hep aynı zamanda aynı aralıkta oluyordum,bu sene sınav senem ama sınava dair bi stresim olduğunu düşünmemiştim içten içe bu mu etkiledi acaba ? Aslında sadece 3 gün gecikti ama gecikmeye de devam ediyor korkulacak bir şey var mıdır yok mudur? Hava değişimi de etkili olmuş olabilir mi? Kekik, papatya adaçayı hepsini içtim egzersizleri yaptım fakat çok stres oluyorum geciktiği için :KK43:(
Mevsim gecislerinde gecikme yasanir canim hersey etkiliyor duzenimizi

21 ila 35 gün arasındaki her regl normal sayılıyor. Endişe etme. Birçok faktör dengesizlik yaşatabilir ki mevsim dönümünde bunu çok kadın yaşar. Bedenin de gençlikten yetişkinliğe geçiyor döngülerinde farklılıklar yaşayabilirsin. 35 günü aşarsa bi dr gidersin.

Back
X