Regl sorunları

Yapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyor

Yapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyor
Bekarim ben yaptım bir hata bebek olmasida büyük bi şans mucizeydi zaten o anki konumda

O zaman bebiş düşündüğünde başlarsın. Bu ilaç hem yumurtaları geliştiriyor hem de folik asit takviyesi, yan etkisi yok. Adetleri de düzenliyor

Bu kahverengi adet ne anlama geliyor tam olarak canım benm alttan muane de yoğun kanaman var dyor doktor ama kan yok aylardir hap ilk defa kullandm sadece adet dönemi kısaldı ancak kan yk soyledginiz ilacı doktoruma sorucm cnm teşekküller

Kahverengi kanama kalitesiz ve çatlamamış yumurta oluyor canım bu ilacı da bebiş isteyenlere veriyor doktor. İstersen foruma inofolic yaz diğer üyelerin yazdıkları da çıkar

Biliyorum cnm maalesef geçecek inş.ama bn kanama yerine kahverengi döllenmemiş yumurta atıyor olabilir miyim diye düşünüyorum artk
Kalitesiz yumurta zaten döllenemiyor ya canım, muhtemelen zaten belirli bir olgunluğa gelmemiş ve çatlamamış.

Kızlar yasmin 3ay kullandm bıraktığım ay hamile kaldım yine kurtaj oldum kurtajdan snra düzenine gitmişti adetm geçen ay rahim filmi cektrdm temiz şükür ama bu ay hala adet olmadm 10gun geçti obu ayda adet olaym yine baslicam yasmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…