Yapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyorYok hap vs kullanmiyorum alttan 2 kere muayene oldum ama kimse birsey demedi demekki yapisiklik olmadı olsaydı heralde ilk ayda belli ederdi kendini valla çok bunaldim uyuyup hiç uyanmayasim var bende kanla karışık kahve kanamam oluyo bugün 4.gunum adetimin kahverengi geliyo
Bekarim ben yaptım bir hata bebek olmasida büyük bi şans mucizeydi zaten o anki konumdaYapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyor
Anladm cnm o zaman rahatlıkla kullanabilirsin korunma hapı bebek derdn de yok evlenince de birakirsinBekarim ben yaptım bir hata bebek olmasida büyük bi şans mucizeydi zaten o anki konumda
O zaman bebiş düşündüğünde başlarsın. Bu ilaç hem yumurtaları geliştiriyor hem de folik asit takviyesi, yan etkisi yok. Adetleri de düzenliyorBenim ilk bebegim korunmayı bıraktığım an oldu kürtajdan snra oluştu bu kistler sonrasında adet görememe bu söylediğin ilaç ne için su an yasmin kullanıyorum ama önümüzdeki ay bırakıp bebis için çalışmalara başlıcaz inş Allah isteyen herkese nasip eder
Bu kahverengi adet ne anlama geliyor tam olarak canım benm alttan muane de yoğun kanaman var dyor doktor ama kan yok aylardir hap ilk defa kullandm sadece adet dönemi kısaldı ancak kan yk soyledginiz ilacı doktoruma sorucm cnm teşekküllerBenim de bu kış adetlerim kendiliğinden azaldı, normalde 6 gün süren adetim 3 güne düşmüştü o da azıcık geliyordu. Ve dediğin gibi kahverengi geldiği günler de oluyordu. Şimdi düzeldi baya. Yine 6 güne çıktı ve kırmızı renkte geliyor canım. Sende pko olduğu için o şekilde olmuş yumurta oluşumunda ve çatlamasında sorun oluşmuş sanırım. İnofolic şaseyi öneririm normal hale döndürür hemen
Bebeğe sıkıntı yk o zmn tmm cnm ck.tesekkrlerO zaman bebiş düşündüğünde başlarsın. Bu ilaç hem yumurtaları geliştiriyor hem de folik asit takviyesi, yan etkisi yok. Adetleri de düzenliyor
Benim ilk yaptgm hormon değerlerine normal dediler diğer ay yapınca PCO olduğumu.öğrendim bi çok değer yukselmisBaşka ne yapıyorsun sen yüksek olan hormonun falan varmı
Kahverengi kanama kalitesiz ve çatlamamış yumurta oluyor canım bu ilacı da bebiş isteyenlere veriyor doktor. İstersen foruma inofolic yaz diğer üyelerin yazdıkları da çıkarBu kahverengi adet ne anlama geliyor tam olarak canım benm alttan muane de yoğun kanaman var dyor doktor ama kan yok aylardir hap ilk defa kullandm sadece adet dönemi kısaldı ancak kan yk soyledginiz ilacı doktoruma sorucm cnm teşekküller
Biliyorum cnm maalesef geçecek inş.ama bn kanama yerine kahverengi döllenmemiş yumurta atıyor olabilir miyim diye düşünüyorum artkKahverengi adet zaten pko belirtisi
Kalitesiz yumurta zaten döllenemiyor ya canım, muhtemelen zaten belirli bir olgunluğa gelmemiş ve çatlamamış.Biliyorum cnm maalesef geçecek inş.ama bn kanama yerine kahverengi döllenmemiş yumurta atıyor olabilir miyim diye düşünüyorum artk