Regl sorunları

Yok hap vs kullanmiyorum alttan 2 kere muayene oldum ama kimse birsey demedi demekki yapisiklik olmadı olsaydı heralde ilk ayda belli ederdi kendini valla çok bunaldim uyuyup hiç uyanmayasim var bende kanla karışık kahve kanamam oluyo bugün 4.gunum adetimin kahverengi geliyo
Yapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyor

Yapışıklık olsaydı söylerlerdi canım o zten kürtaj sırasında olabiliyormus kan geliyor ama stres yapma düzelir inş.bu arada sana tavsiyem bebek istemiyorsn korunmak için hap kullan hem adetleri düzene sokuyor
Bekarim ben yaptım bir hata bebek olmasida büyük bi şans mucizeydi zaten o anki konumda

Benim ilk bebegim korunmayı bıraktığım an oldu kürtajdan snra oluştu bu kistler sonrasında adet görememe bu söylediğin ilaç ne için su an yasmin kullanıyorum ama önümüzdeki ay bırakıp bebis için çalışmalara başlıcaz inş Allah isteyen herkese nasip eder
O zaman bebiş düşündüğünde başlarsın. Bu ilaç hem yumurtaları geliştiriyor hem de folik asit takviyesi, yan etkisi yok. Adetleri de düzenliyor

Benim de bu kış adetlerim kendiliğinden azaldı, normalde 6 gün süren adetim 3 güne düşmüştü o da azıcık geliyordu. Ve dediğin gibi kahverengi geldiği günler de oluyordu. Şimdi düzeldi baya. Yine 6 güne çıktı ve kırmızı renkte geliyor canım. Sende pko olduğu için o şekilde olmuş yumurta oluşumunda ve çatlamasında sorun oluşmuş sanırım. İnofolic şaseyi öneririm normal hale döndürür hemen
Bu kahverengi adet ne anlama geliyor tam olarak canım benm alttan muane de yoğun kanaman var dyor doktor ama kan yok aylardir hap ilk defa kullandm sadece adet dönemi kısaldı ancak kan yk soyledginiz ilacı doktoruma sorucm cnm teşekküller

Bu kahverengi adet ne anlama geliyor tam olarak canım benm alttan muane de yoğun kanaman var dyor doktor ama kan yok aylardir hap ilk defa kullandm sadece adet dönemi kısaldı ancak kan yk soyledginiz ilacı doktoruma sorucm cnm teşekküller
Kahverengi kanama kalitesiz ve çatlamamış yumurta oluyor canım bu ilacı da bebiş isteyenlere veriyor doktor. İstersen foruma inofolic yaz diğer üyelerin yazdıkları da çıkar

Biliyorum cnm maalesef geçecek inş.ama bn kanama yerine kahverengi döllenmemiş yumurta atıyor olabilir miyim diye düşünüyorum artk:KK51:
Kalitesiz yumurta zaten döllenemiyor ya canım, muhtemelen zaten belirli bir olgunluğa gelmemiş ve çatlamamış.

Kızlar yasmin 3ay kullandm bıraktığım ay hamile kaldım yine kurtaj oldum kurtajdan snra düzenine gitmişti adetm geçen ay rahim filmi cektrdm temiz şükür ama bu ay hala adet olmadm 10gun geçti obu ayda adet olaym yine baslicam yasmine

X