7 Kasım'da reglim bitti anladığım kadarıyla 8-9 Kasım'da ovulasyon testim yumurtlama gösteriyor. Normalde 16 Kasım'da olması gerekiyordu şuan birşey görünmüyor. Bu mümkün mü ? Hamilelik için doğru günü bekliyorum yorumlar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 Kasım'da reglim bitti anladığım kadarıyla 8-9 Kasım'da ovulasyon testim yumurtlama gösteriyor. Normalde 16 Kasım'da olması gerekiyordu şuan birşey görünmüyor. Bu mümkün mü ? Hamilelik için doğru günü bekliyorum yorumlar mısınız
Bilgi edinirseniz paylaşır mısınız reglden hemen sonra yumurtlama olabilir mi ki ?Bende çok merak ediyorum bu durumu. Bu ay benimde regl bitiminin ertesi günü yumurtlama gibi çıktı ve giderek siliklesti. Bugun 16.gun ve yumurtlama görünmüyor. Yorum yapan olursa bende merak içindeyim
26-28 günde bir regl olurum ve 3-4 gün sürer .Ben 1 sene ovulasyon testi kullandım , yumurtlama tarihim hep 12-14 günlerdi . Zaten benim yumurtlama belirtilerim de çok şiddetlidir , 2-3 gün öncesinde libido artışı, 1 gün öncesi uzayan akıntı vs . Buna rağmen hamile kalamadim. Test yapmadığım bir dönem , reglim bitti , tam emin değilim ama ya 1 gün sonrasi ya da 2 gün sonrası tek ilişki yaşandı .sonra ki iki hafta boyunca sağlık sorunları yüzünden bir daha ilişki olmadı . Hiç ihtimal vermedim o yüzden . Bir sonra ki ay reglim 4 gün geçince test yaptım ve şuan 32 haftalık hamileyimBilgi edinirseniz paylaşır mısınız reglden hemen sonra yumurtlama olabilir mi ki ?
Ay inşallah darısı isteyen herkese26-28 günde bir regl olurum ve 3-4 gün sürer .Ben 1 sene ovulasyon testi kullandım , yumurtlama tarihim hep 12-14 günlerdi . Zaten benim yumurtlama belirtilerim de çok şiddetlidir , 2-3 gün öncesinde libido artışı, 1 gün öncesi uzayan akıntı vs . Buna rağmen hamile kalamadim. Test yapmadığım bir dönem , reglim bitti , tam emin değilim ama ya 1 gün sonrasi ya da 2 gün sonrası tek ilişki yaşandı .sonra ki iki hafta boyunca sağlık sorunları yüzünden bir daha ilişki olmadı . Hiç ihtimal vermedim o yüzden . Bir sonra ki ay reglim 4 gün geçince test yaptım ve şuan 32 haftalık hamileyim
26-28 günde bir regl olurum ve 3-4 gün sürer .Ben 1 sene ovulasyon testi kullandım , yumurtlama tarihim hep 12-14 günlerdi . Zaten benim yumurtlama belirtilerim de çok şiddetlidir , 2-3 gün öncesinde libido artışı, 1 gün öncesi uzayan akıntı vs . Buna rağmen hamile kalamadim. Test yapmadığım bir dönem , reglim bitti , tam emin değilim ama ya 1 gün sonrasi ya da 2 gün sonrası tek ilişki yaşandı .sonra ki iki hafta boyunca sağlık sorunları yüzünden bir daha ilişki olmadı . Hiç ihtimal vermedim o yüzden . Bir sonra ki ay reglim 4 gün geçince test yaptım ve şuan 32 haftalık hamileyim
İlerleyen günlerde çıktı mı yumurtlama yada bir gebelik durumu ?Bende çok merak ediyorum bu durumu. Bu ay benimde regl bitiminin ertesi günü yumurtlama gibi çıktı ve giderek siliklesti. Bugun 16.gun ve yumurtlama görünmüyor. Yorum yapan olursa bende merak içindeyim
İlerleyen günlerde çıktı mı yumurtlama yada bir gebelik durumu ?
Test yapıyor musunuz yumurtlama görünüyor mu1 Kasım sat 1 Aralık bat
6 Kasım ovulasyon testine başladım hafif koyu çizgi çıktı. Acaba yumurtlama olabilir mi ne olur olmaz diye ogunu değerlendirdik. 2 gün arayla bugüne kadar ilişkiye girdik. Sanırım yumurtlama tarihim ya bugün ya yarın henüz test yapmadım ama sabah idrardan sonra pembe bir akıntı geldi. Sık idrara çıkma isteği var. 2. Kez WC ye girdiğimde yine geldi ama çok değil.
Ben bu belirtileri nasıl yorumlamaliyim
Regl sonrası girdiğim ilişkide tekrar yumurta çatlamasıni yakaladiysam bugün 12. Gün ve yerleşme kanaması olabilir?
Eğer yakalamadiysam yumurtlama sebebiyle böyle bir lekelenme olabilir.
Oyuzden biraz karışık bende durumlar.
Evet biraz önce testte piki gördümTest yapıyor musunuz yumurtlama görünüyor mu
Bende henüz yokEvet biraz önce testte piki gördüm