Regl sonrası ilişki... İlişki sonrası kanama?

merciminik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
319
19
Arkadaşlar bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacım var.Açıkcası bu durum beni biraz endişelendirdi.Regl dönemim yeni bitti.dün hiç kanama olmadığı için reglim bitti diye düşündüm ve akşamında eşimle birlikte olduk. Ki normal süresi de zaten 4 gündür bende. bu yüzden de bittiğine karar verdim.beraberliğimizden bir süre sonra lavaboya gittiğimde kanama olduğunu farkettim.Ama yoğun bir kanama değil,damla damla ve çok açık kırmızı hatta pembemsi. Sabaha kadar da ara ara devam etmiş belliki.Çok az ama yinede sebebinin ne olabileceğini düşünürken birazda evhamlandım. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Sebebi ne olabilir sizce?

Canım seni biraz rahatlatayım benim reglim 7 gün sürer ama iki aydır 5.gün bitiyor bir buçuk gün hiç bişey yok yedi ve 8. gün geliyordu.. ama ben bunu unuttum reglim bitti 5. gün ben 6. gün ilişkiye girdi eşimle aynı senin gibi adet kanı gibi değil pespembe sulu kan gibi akıntım geldi... ben de çok korktum senini gibi adet midir değil midir diye..adetim bitti hemen doktora gittim iyice baktı semaer kültür aldırdım çok şükür temiz çıktı...bu gibi durumlar olabiliyor o içeride son kalan kanı temizlemiştir büyük ihtimalle sakın stres yapma ama doktor kontrollerini de ihmal etmeee..anlaştık...:KK66:

Mahzen,cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Gerçekten içim rahatladı,anormal bir durum gibi gelmişti bu bana.Hatta netten araştırdığımda artık (Allah korusun) rahim ağzı kanserine kadar vardırdım olayı.Ben biraz fazla evhamlıyım sanırım,hep en kötüsünü düşünüyorum.Yarın için randevu aldım gideceğim doktora:)

ne yaptın inşallah kötü bişey yoktur gittin mi doktora...zaten biz böyle şeylri netten araştıra araştıra evhamlı olduk çıktık değil...güzel habererini bekliyorum...

Gittim ve gittiğime bin pişman oldum... Böyle doktor olmaz olsun ya... Sorduğumda verdiği tek cevap 'normal' oldu... Bu kadar ilgisiz bir doktor daha görmedim.Sormadan birşey söylemeyen, geçiştirici cevaplar veren biri... Muayene bitti giyinebilirsiniz deme tenezzülünde bile bulunmayan biri... Dün ağlaya ağlaya geldim eve.Çok fena sinirim bozuldu... Eşimle de tartıştım bu yüzden. Kendi doktorum melekmiş yaaa melek. Farklı yerde olduğum için ona gidememiştim,eve gelir gelmez ilk işim ondan randevu almak oldu.
Cuma günü gideceğim,bakalım ne olacak.
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım.Cuma iyi haberler vereceğim inş.

Büyük ihtimalle reglin devam etti ama yine de smear testi mutlaka yaptır. Her kadının zaten senede bir yaptırması gerekiyor. Ama ilişki sonrası kanama dediğin gibi başka şeylerin de habercisi olabiliyor, sen smearini yaptır, azıcık evham iyidir, bazen hayat kurtarıcıdır...

Arkadaşlar nolur acil cevap verın adet olalı bu ay bile olmadı pazartesi günü erkek arkadasımla ilişkiye girdim ıkı gun oldu ama kan geliyor nedendir sizce? ☹️

X