Regl sonrası gelen parça..

H

hayrünnissa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi hayrünnissa
ben seden umarım sorumun yanıtını burada sizin sayenizde bulabilirim.ben 22 yaşındayım ve nişanlıyım.nişanlımla cinsel anlamda bir ilişkim oldu..yaklaşık 3 ay regl olmadım ve doktora gittim.tahlil sonuçları temiz çıktı,hamile olmadığımı öğrenmiş oldum ama doktorun bana vermiş olduğu adet düzenleyici hapı(farlutal)kullandıktan 5 gün sonra adet gördüm ve ilk gün bi parça geldi.derimsi bir parçaydı..ilk kez böyle bir şey oluyor.yardımcı olursanız sevinirim..senağlama

ilginç dr. konuştun mu peki
bi defa bana olmuştu ama bende kist vardı ve aksine kanamam durmamıştı

ben seden umarım sorumun yanıtını burada sizin sayenizde bulabilirim.ben 22 yaşındayım ve nişanlıyım.nişanlımla cinsel anlamda bir ilişkim oldu..yaklaşık 3 ay regl olmadım ve doktora gittim.tahlil sonuçları temiz çıktı,hamile olmadığımı öğrenmiş oldum ama doktorun bana vermiş olduğu adet düzenleyici hapı(farlutal)kullandıktan 5 gün sonra adet gördüm ve ilk gün bi parça geldi.derimsi bir parçaydı..ilk kez böyle bir şey oluyor.yardımcı olursanız sevinirim..senağlama

canım ilk kez byle bir şey duydum :1no2:
mutlaka doktoruna sor bunu, telefonu falan varsa ara en azından.
acaba zarın bir parçası mı diye aklımdan geçti ama mutlaka doktora br sor cnm a.s.

ilginiz için çok sağolun.bende tedirginim,kimseye bi şey söyleyemiyorum.bir an endişeye kapıldım,ne yapacağımı bilemedim.fazla geç kalmadan doktora başvurmak en doğrusu.kimseye derdimi anlatamadığım için size sığındım..tekrar tekrar saolun

adet gecikdikden sonra ilaçla adet olduysan parçacık geliyo genelde.normal adett sancısından birazdaha fazla sancısı oluyo insanın birde

Uzun bir süre regl olmadığın için tabi birde bu uzun süreden sonra hap ile regl olmaya yardımcı olduğu için böyle bir şey olmuş olabilir..Tabi bu süre içersinde kendini üşüttüğün içinde böyle bir durum söz konusu olabilir..
Yani regldan önce oluşan ağrıların çoğu ayaklarımızı sıcak tutmadığımız için oluşur tabi birde öyle büyük bir kan pıhtılaşmasıda bundan kaynaklanır canım..
Çok geçmiş olsuna.s.

evet haklı olabilirsin..hiç bu yönden düşünmemiştim.biraz olsun içim rahatlıyor.tabi reglim bittikten hemen soona doktora gidip bi muayene olmayı düşünüyorum.okumuş olduğum bir yazıda benimle aynı durumu yaşayan bir bayanda"bende kist vardı.acaba onun bir parçası mı?"diye yazmış.benim de aklımda bi soru işareti oluştu.acaba bende de mi kist var?allah korusun..

halamdada böyle birsey olmustu hemen doktorunu aradi halamdada kisti vardi doktor o kist kendisini birakmistir cok nadir olur ama olur demisti ama simdi bu böyle diye sendede aynisi olacak degil o yüzden en iyisi doktora git

very very thanks...hepinizi öpüyorum..

X