Ceza almıştınız hatırlıyorumm sizi. Agrı yok mu regl gelecek hissi olur ya hani. Kekik çayı içilir genelde adet söktürücü en bilinen. Aktardan kekik yapragı alıp deneyin istersenizZannediyorum ki geçen ay kullandığım ella'dan dolayı bu ay reglim 21.03.2025 tarihi itibariyle 6 gün gecikmiş durumda. Etki oranı yüksek, kesinlikle söktürür dediğiniz adet söktürücü önerileriniz/tarifleriniz neler?
İnanın hiçbir belirti ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok. Bugün 2 farklı doktorla tekrar iletişime geçtim. Bi tanesi yüksek olasılıkla ella'dan kaynaklandığını söyledi, diğeri ise gebelik olasılığı olmadığını 1 hafta içinde regl olacağımı söyledi. Fakat 2. doktor mesajımı geç gördü biraz. İnsallah mesajı yeni atmısım gibi algılayıp ona göre 1 hafta dememiştir, çünkü ben ona o mesajı atalı 4 gün oldu. Bekleyip göreceğim artık o kadar gerildim ki test bile yapmak istemiyorum. Araştırdım onu da biraz bazı testler yanlıs sonuc gösterebiliyormuş. Gebe olunmamasına rağmen pozitif, gebe olmasına rağmen negatif göstermek gibi. Zaten kafada çok kuran bir insanım bir de üstüne onun derdini yüklemek istemiyorum kendime. Kekik çayını da deneyeceğim teşekkür ederimCeza almıştınız hatırlıyorumm sizi. Agrı yok mu regl gelecek hissi olur ya hani. Kekik çayı içilir genelde adet söktürücü en bilinen. Aktardan kekik yapragı alıp deneyin isterseniz
Yazın reglim geciktiğinde soğan suyunu ben denedim tadı çok kötüydü, zaten stres durumum ortadan kalkınca reglim ertesi güne hemen gelmişti. Sanırım soğan suyu etkili değil bendeHamile olma ihtimalim olmadan önce soğan suyu kullandım hemen getiriyordu evlendikten sonra tarlusal kullanmaya başladım
Tarlusaldan bahseden arkadaslar var onu kullansanız diyecegim ama hamilelik korkunuz da var hala ama imkansız bir şey o benceİnanın hiçbir belirti ne ağrı ne sızı hiçbir şey yok. Bugün 2 farklı doktorla tekrar iletişime geçtim. Bi tanesi yüksek olasılıkla ella'dan kaynaklandığını söyledi, diğeri ise gebelik olasılığı olmadığını 1 hafta içinde regl olacağımı söyledi. Fakat 2. doktor mesajımı geç gördü biraz. İnsallah mesajı yeni atmısım gibi algılayıp ona göre 1 hafta dememiştir, çünkü ben ona o mesajı atalı 4 gün oldu. Bekleyip göreceğim artık o kadar gerildim ki test bile yapmak istemiyorum. Araştırdım onu da biraz bazı testler yanlıs sonuc gösterebiliyormuş. Gebe olunmamasına rağmen pozitif, gebe olmasına rağmen negatif göstermek gibi. Zaten kafada çok kuran bir insanım bir de üstüne onun derdini yüklemek istemiyorum kendime. Kekik çayını da deneyeceğim teşekkür ederim
Maydanoz da baya etkili hem tadı da bence güzel hiçbir işlem yapmadan tuz ve limonla 2 bağ sapıyla birlikte yemiştim o da etkiliydi deneyin istersenizYazın reglim geciktiğinde soğan suyunu ben denedim tadı çok kötüydü, zaten stres durumum ortadan kalkınca reglim ertesi güne hemen gelmişti. Sanırım soğan suyu etkili değil bende
doktora son çare gitmek istiyorum içgüdüsel olarak böyle daha rahat hissediyorum kendimi geriyor biraz hastane ortamıTarlusaldan bahseden arkadaslar var onu kullansanız diyecegim ama hamilelik korkunuz da var hala ama imkansız bir şey o bencedoktora neden gitmiyorsunuz
tesekkur ederim deneyeceğimMaydanoz da baya etkili hem tadı da bence güzel hiçbir işlem yapmadan tuz ve limonla 2 bağ sapıyla birlikte yemiştim o da etkiliydi deneyin isterseniz
Bence gidip rahatladıgınız an gelecek regl ama siz bilirsiniz stres de etkiledi bunudoktora son çare gitmek istiyorum içgüdüsel olarak böyle daha rahat hissediyorum kendimi geriyor biraz hastane ortamı
Şöyle: ben 1 subatta erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliski yasarken erkek arkadasım yanlıslıkla içeri girdi bi 10 15 saniyeliğine, kondom mondom olmadığı için korktuk ve ben 45. saatte ella aldım. sonrasında normal regl tarihimden 2 gün erken (15 şubatta) 4 5 gün süren pıhtılı bir regl dönemi geçirdim. Sonrasında 28 şubatta kondom kullanarak (penis vajina teması olmadan kondom takıldı, kondom takılıyken dahi içerideyken bir boşalma söz konusu olmadı, iliski sonrası kondomu su doldurup baktıgmızda da hiçbir delik yırtık yoktu) bi iliski yasadık. Buraya kadar her sey normal seyrediyor. Fakat benim bu ayki reglim bugün itibariyle 6 gün gecikmiş durumda. Size anlattığım bu olaylara istinaden sizce bir gebelik şüphesi var mı? Yoksa benim bu ayki gecikmemin sebebini geçen ay kullanmış olduğum ella'ya mı dayandırıyorsunuz?Hamilelik şüpheniz yoksa adaçayı öneririm. Bende hemen işe yarıyor.
İnşallah sizi yine banlamazlarŞöyle: ben 1 subatta erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliski yasarken erkek arkadasım yanlıslıkla içeri girdi bi 10 15 saniyeliğine, kondom mondom olmadığı için korktuk ve ben 45. saatte ella aldım. sonrasında normal regl tarihimden 2 gün erken (15 şubatta) 4 5 gün süren pıhtılı bir regl dönemi geçirdim. Sonrasında 28 şubatta kondom kullanarak (penis vajina teması olmadan kondom takıldı, kondom takılıyken dahi içerideyken bir boşalma söz konusu olmadı, iliski sonrası kondomu su doldurup baktıgmızda da hiçbir delik yırtık yoktu) bi iliski yasadık. Buraya kadar her sey normal seyrediyor. Fakat benim bu ayki reglim bugün itibariyle 6 gün gecikmiş durumda. Size anlattığım bu olaylara istinaden sizce bir gebelik şüphesi var mı? Yoksa benim bu ayki gecikmemin sebebini geçen ay kullanmış olduğum ella'ya mı dayandırıyorsunuz?
Kusura bakmayın bu kadar uzun ve detaylı bir şekilde açıkladığım için ne kadar farklı görüş benim için o kadar iyi.
Onun dışında adaçayını deneyeceğim teşekkür ederim
insallah banlamazlar yeni konu acmadım ben sadece farklı bir kisiye direkt olarak sordum adminlerin de beni anlayacağını düşünüyorum amacım kimseye rahatsızlık vermek veya kafamın dikine gitmek değil umarım banlanmamİnşallah sizi yine banlamazlardalga geçtigimi sanmayın yine dalga gecmiyorum ama konu tekrarı oldu yine admin banlayabilir bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?