- 31 Ağustos 2021
- 136
- 18
- 13
- 24
- Konu Sahibi minikmucizem22
-
Bende siz gibi adet sancısı çekip hamile olduğumu öğrendim ben adet olmayı bekliyordum adetimden on gün önce başladı ve kahverengi lekelenme oldu adet gününde de başladı kahverengi lekelenme ben adet başlangıcı zannettim adetim dört gün gecikti test yaptım pozitif çıktı daha sonra hastaneye kan vermeye gittim beta HCG yükselmiş şuan 8 haftalık hamileyimKizlar bir uygulama kulaniyorum bugun adetimin baslamasi gerek dun test yaptım çıkmadı ama ben normalde erken oluyorum yani tam günü gününe olmuyorum 25 gün döngüm olmadim ama olacakmisim gbi sancim var 4 gundur sancilarim bi duruyor bi basliyor ilk defa boyle geciktim ama teste de çıkmıyor kask sgrlarm bel ağrılarım var geç döllenme mi acaba bilgisi olan var mı böyle bir şey yaşayan var mı rwgl sancisi cekip hamile olunuyormi
Amin isteyen herkese de nasip etsinRabbim kucagina almayi nasip etsin ben adet oldumm
Merhaba ben de sizin gibi yaşıyorum 1 haftadır adet olacak gibiyim ama olamıyorum kahverengi leke geliyor onun dışında temiz sadece arada lavoboda peceteye çok açık kırmızı kahveyle karışık leke bulaşıyor ortalama 26/26 günde adet olmama rağmen 30. Gün oldu hala adet olmadım en son 25 Aralık'ta oldum dün gün içinde test yaptım sabah değil negatif çıktı ama adet placak gibi his var ve kasıklarım ağrıyor ara ara sizde nasıl geçti bu süreçBende siz gibi adet sancısı çekip hamile olduğumu öğrendim ben adet olmayı bekliyordum adetimden on gün önce başladı ve kahverengi lekelenme oldu adet gününde de başladı kahverengi lekelenme ben adet başlangıcı zannettim adetim dört gün gecikti test yaptım pozitif çıktı daha sonra hastaneye kan vermeye gittim beta HCG yükselmiş şuan 8 haftalık hamileyim
Canm bnimde Leke geldi sinra kanama oldum hakimizda hayrlisiMerhaba ben de sizin gibi yaşıyorum 1 haftadır adet olacak gibiyim ama olamıyorum kahverengi leke geliyor onun dışında temiz sadece arada lavoboda peceteye çok açık kırmızı kahveyle karışık leke bulaşıyor ortalama 26/26 günde adet olmama rağmen 30. Gün oldu hala adet olmadım en son 25 Aralık'ta oldum dün gün içinde test yaptım sabah değil negatif çıktı ama adet placak gibi his var ve kasıklarım ağrıyor ara ara sizde nasıl geçti bu süreç
Merhabalar bir sorum olucak hamile olduğunuzu idrar testi ile mi kan testi ile mi ogrendinjzBenimde adet tarihimde cok agrilarim oldu goguslerim hassaslasti belim sırtım agridi ve hamile oldugumu 1 gun sonra ogrendim
Erken gebelik testi alip yaptim canim silik cizgi cikti esim isten gelince hastaneye gittik kan verdik ayni gün betada pozitif ciktiMerhabalar bir sorum olucak hamile olduğunuzu idrar testi ile mi kan testi ile mi ogrendinjz
Gecikmeden kC gün sonra acabaErken gebelik testi alip yaptim canim silik cizgi cikti esim isten gelince hastaneye gittik kan verdik ayni gün betada pozitif cikti
1 gün canimGecikmeden kC gün sonra acaba
Adetim 8 subat suan yapsam cikarmi dun yaptm normal kaset test cikmadiBenAynı adet ağrısıydı birebir.. adetime 3 gün kala aşırı silik çıktı.
Benim erken döllenme de olabilir normalde günü geçince bakılıyor. Ben de normal en ucuz kasetle bakmştm çok silik çıkmıştı. Ama deidğim gibi erken döllenme de olabilirAdetim 8 subat suan yapsam cikarmi dun yaptm normal kaset test cikmadi
bendedeaynı adet ağrısına benzer şeyler gecikmede var ama tüp bebekte olmayan normal yolla olurmu ki ? herşey normal gerçiBenAynı adet ağrısıydı birebir.. adetime 3 gün kala aşırı silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?