How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Regl sancıları

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Bayanlar aslında o kadar yoğun sancısı olan birisi değilimdir ama oldu mu da tam oluyor. Bunun için bir yöntem yok mu .
Hayatı felç ediyor resmen. :27:

Son düzenleme:
adet sancısı için peçler satılıyor. tanesi 5 tl. karın bölgesine koyup seni bir güzel ısıtıyor. kışın çok iyi oluyor

Bitkisel olarak biberiye ve melisa çayının iyi geldiğini biliyorum...
Tabi karnı sıcak tutmak da iyi geliyor...

eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum ben aktardan aldım orada vardır. güvendiğim bir aktardı önce çay alcaktım adet için o tavsiye etti bana. tek tek de satılıyor kutuda. bir kutu içinde altı tane var 30 tl kendisi 5 tl. marka olarak ben pms patch (premenstrual menstural sydrome patch) bir tanesi 6 saat gidiyor. güzel kokuyor bitkisel hem. ama acayip ısı veriyor nasıl oluyorsa zaten o ısı minimum seviyeye indiriyor acıyı yani kışın kullanılması daha uygun.göbeğe koyuyorsun orda tüy olmayacak ama. yanlış söylemeyeyim 6 7 regl dönemi düzenli kullandım. artık kullanmıyorum. şimdi çok az bir sızı oluyor 2 saat sürüyor o kadar. o da normal hafif sızı şeklinde kramplarım yok şükür. zaten patch göre 8 12 regl döneminde kullanım azalması yaşarsın diyor. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. etrafımdakilere de tavsiye ediyorum onlarda memnunlar.internette bulabilir misin bilmiyorum. varsa al kesinlikle derim. çektiğin acıya değmez.

Benim çok aşırı olur regl sancılarım mesela şuandada öyle :)
Melisa çayı falan içerim biraz hafifletir üşütmemeye çalışırım...

Back