Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum ben aktardan aldım orada vardır. güvendiğim bir aktardı önce çay alcaktım adet için o tavsiye etti bana. tek tek de satılıyor kutuda. bir kutu içinde altı tane var 30 tl kendisi 5 tl. marka olarak ben pms patch (premenstrual menstural sydrome patch) bir tanesi 6 saat gidiyor. güzel kokuyor bitkisel hem. ama acayip ısı veriyor nasıl oluyorsa zaten o ısı minimum seviyeye indiriyor acıyı yani kışın kullanılması daha uygun.göbeğe koyuyorsun orda tüy olmayacak ama. yanlış söylemeyeyim 6 7 regl dönemi düzenli kullandım. artık kullanmıyorum. şimdi çok az bir sızı oluyor 2 saat sürüyor o kadar. o da normal hafif sızı şeklinde kramplarım yok şükür. zaten patch göre 8 12 regl döneminde kullanım azalması yaşarsın diyor. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. etrafımdakilere de tavsiye ediyorum onlarda memnunlar.internette bulabilir misin bilmiyorum. varsa al kesinlikle derim. çektiğin acıya değmez.