- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Ben de Kasımda cektirdim ama henüz bir şey yok. Adet olunca aşılama tedavisine başlayacağız artık. Hayırlısı olsun hakkımızda.Amin inşallah ya rahim filmi çektirdim ya ümitliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Kasımda cektirdim ama henüz bir şey yok. Adet olunca aşılama tedavisine başlayacağız artık. Hayırlısı olsun hakkımızda.Amin inşallah ya rahim filmi çektirdim ya ümitliyim
InshAllah canimİnşallah gebelik vardir
Bende ayni, eger gebelik olmazsa adet olmak icin cebelleşmem.lazim adette olamiyorum stresten. Olursam 2. Gunu gel dedi hap verecekmis. Sonra yumurtalarin büyüklüğüne bakacakmis. Catlatma ignesi verecekmiş dediği saatte vurulacakmis igne. Dedigi günlerde iliski olacakmış. Sanirim asilamada öteki ay olurBen de Kasımda cektirdim ama henüz bir şey yok. Adet olunca aşılama tedavisine başlayacağız artık. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Size değil B BirMucizeOlsunb ye yazmıştım onu.Ama erken degil mi? 26 ve 28 inde iliski oldu .
Bat 6 ocak bekleyelim görelimSize değil B BirMucizeOlsunb ye yazmıştım onu.
Sizin için erken. Bu arada yumurtlamanın 12.günü sabah ilk idrarla çıkıyor testte.
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırız. Yaşınız çok gençmiş daha. 25 yaşında bu kadar gebelik stresine girmeyin.Bende ayni, eger gebelik olmazsa adet olmak icin cebelleşmem.lazim adette olamiyorum stresten. Olursam 2. Gunu gel dedi hap verecekmis. Sonra yumurtalarin büyüklüğüne bakacakmis. Catlatma ignesi verecekmiş dediği saatte vurulacakmis igne. Dedigi günlerde iliski olacakmış. Sanirim asilamada öteki ay olur
Amiin insallah, bu arada siz kac yasindasiniz ki bende sizi 25 26 sanıyorum hepİnşallah gerek kalmadan hamile kalırız. Yaşınız çok gençmiş daha. 25 yaşında bu kadar gebelik stresine girmeyin.
34 İki düştüğüm var. Son düşükten 20 ay geçti hamile kalamayınca yaşım dolayısıyla da aşılamaya başlamayı uygun gördü doktorum.Amiin insallah, bu arada siz kac yasindasiniz ki bende sizi 25 26 sanıyorum hep
Isin kotu yani evlendim evleneli ilk aylarda regl agrisi cektim. Sonrasinda ne regl olabildim dogru duzgun, olsamda agri cekmedim. Ilk defa böyle agrilar oluyo kac zaman sonra, belki hsgden kaynaklıdır benimki bilemedimYumurtlamanın 17inci günündeyim dün sabah kaset test negatif. Bugün göğüslerimin ilk kez böyle acıdığını görüyorum. Acıdan ağlasam yeri umarım bu ay bu kadar sıkıntıyı regl için çekmiyoruzdur
34 mü şaşırdım valla suan, hayırlısı olsun inşallah asilamaya gerek.kalmaz, kalsa bile insallah ilkinde tutar. Birde neden düşük oluyodu bununda sebebine Bakmak lazim34 İki düştüğüm var. Son düşükten 20 ay geçti hamile kalamayınca yaşım dolayısıyla da aşılamaya başlamayı uygun gördü doktorum.
Allah gönlümüze göre verir inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirsinIsin kotu yani evlendim evleneli ilk aylarda regl agrisi cektim. Sonrasinda ne regl olabildim dogru duzgun, olsamda agri cekmedim. Ilk defa böyle agrilar oluyo kac zaman sonra, belki hsgden kaynaklıdır benimki bilemedim
Araştırıldı her şey. Hayırlısını versin Rabbim.34 mü şaşırdım valla suan, hayırlısı olsun inşallah asilamaya gerek.kalmaz, kalsa bile insallah ilkinde tutar. Birde neden düşük oluyodu bununda sebebine Bakmak lazim
Ay bide aklima ne geldi benim su 2 gündür filan basim cok.hafif dönüyor normalde olmazdi.
Amiiiinnn insallah yeni yila hamile olarak girerizde aslan yada terazi anneleri oluruz hepimizAllah gönlümüze göre verir inşallah yeni yıl hepimize güzellikler getirsin
Amin inşallah, burda düşük yapanlar igne hap filan kullaniyolarda ondan dedim. Kendiliğinden gebe kalabiliyosunuz buda bisy bende daha tik yokAraştırıldı her şey. Hayırlısını versin Rabbim.