• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl öncesi kahverengi akıntı

Bilgee1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
312
205
303
Merhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir? İçinizde bu durumu yaşayan var mı?

Bence sorun ,kadin doguma gorunun derim zira ben ne zaman hastalandim sizdeki bu durum oldu ,onceden boyle degildi

Merhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir? İçinizde bu durumu yaşayan var mı?
Çikolata kistindenmiş ameliyat oldum şimdi adetten sonra oluyor ve bu oksitlenmiş kan demekmiş

Benim de hep öyleydi doktora gitmiştim hiçbir sorun yoktu doktor olabilir demişti

normalde böyle değilsen bi sıkıntı olabilir benimde son zamanlarda oldu rahimde küçük bi yara varmış

Benim de hep öyleydi doktora gitmiştim hiçbir sorun yoktu doktor olabilir demişti
Hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Biz de 6 ay oldu çocuk düşünüyoruz ama olmuyor. Ben de acaba bu regl öncesi kahverengi akıntıdan dolayı mı olmuyor diye düşündüm

Hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Biz de 6 ay oldu çocuk düşünüyoruz ama olmuyor. Ben de acaba bu regl öncesi kahverengi akıntıdan dolayı mı olmuyor diye düşündüm
Evet amin inşallah, darısı isteyen herkesin başına 🙏🏼 biz tüp bebiş yaptık ama bende bir sorun yoktu. siz yine doktor muayenelerinizi aksatmayın kahverengi akıntı ile bir alakası yoktur belki ama başka bir sorun varsa da erken tespit edilir ilaç vs verilir

Back