- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Regl öncesi kahverengi akıntı
- Konu Sahibi Bilgee1
- Başlangıç Tarihi
Benzer Konular
- Soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata kistindenmiş ameliyat oldum şimdi adetten sonra oluyor ve bu oksitlenmiş kan demekmişMerhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir? İçinizde bu durumu yaşayan var mı?
Yaa inşallah kist değildir, size de geçmiş olsunÇikolata kistindenmiş ameliyat oldum şimdi adetten sonra oluyor ve bu oksitlenmiş kan demekmiş
Hamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Biz de 6 ay oldu çocuk düşünüyoruz ama olmuyor. Ben de acaba bu regl öncesi kahverengi akıntıdan dolayı mı olmuyor diye düşündümBenim de hep öyleydi doktora gitmiştim hiçbir sorun yoktu doktor olabilir demişti
Çok geçmiş olsun. Hep böyle maalesefnormalde böyle değilsen bi sıkıntı olabilir benimde son zamanlarda oldu rahimde küçük bi yara varmış
Evet amin inşallah, darısı isteyen herkesin başına biz tüp bebiş yaptık ama bende bir sorun yoktu. siz yine doktor muayenelerinizi aksatmayın kahverengi akıntı ile bir alakası yoktur belki ama başka bir sorun varsa da erken tespit edilir ilaç vs verilirHamilesiniz sanırım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Biz de 6 ay oldu çocuk düşünüyoruz ama olmuyor. Ben de acaba bu regl öncesi kahverengi akıntıdan dolayı mı olmuyor diye düşündüm
Teşekkür ederim tahlillerinizi mutlaka yaptırınYaa inşallah kist değildir, size de geçmiş olsun