- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
gunaydın cnm benım hamılelıgı yakın zamanda yaşamıs bırı olarak sana belirtilerini anlatabilirim zamanında erken hamılelık belırtılerı topıgının basını cekıyordum %95 de bu sekılde yasadı öyle bişi ki korunuyosan kendınden emınsen korkma psıkolojık bısıdır ....valla bende aynı dertten muzdaribim korunduğum halde hamile olduğumu düşünmeye başladım ve çocuk şuanda istemiyorum zamanı değil.
bu yüzden korkuyorum bendeki değişiklikler;
sürekli yorgunum hep uykum var,
midem bulanıyor,
ben kokulara karşı çok hassasımdır zaten ama şu sıra dahada hassaslaştım.
midemde bi asit topu var sanki sürekli bi yanma oluyor,
kasıklarıma ara ara ağrı giriyor ama neden bilmiyorum,
çok sk idrara çıkıyorum,
inanılmaz duygusallaştım herşeye ağlıyorum günde 3-4 defa ağlıyorum 1 haftadır ve sebepsiz ağlamalar..
inanılmaz iştahım açıldı bazı şeyleri canım hiç yemek istemiyor eskiden sevdiğim birşey suanda midemi bulandırabiliyor.
ve 2 kilo oldım.
adetime son 4 günüm kaldı inşallah olurum fakat hiç bir adet belirtim yok normalde 1 hafta önceden belirtileri olurdu..
gunaydın cnm benım hamılelıgı yakın zamanda yaşamıs bırı olarak sana belirtilerini anlatabilirim zamanında erken hamılelık belırtılerı topıgının basını cekıyordum %95 de bu sekılde yasadı öyle bişi ki korunuyosan kendınden emınsen korkma psıkolojık bısıdır ....
genelde hamılelık belırtılerını anlaman cok zor olur cunku reglı olacakmısın gıbı tum belırtılerını yasarsın tek farkı halsızlık ve bol bol uyku ısteyı oluyo hattta uyumus olsan bıle kendını yataktan kaldıramıyosun...sık ıdrara cıkma hamılelıgın son aylarında olan bıseydır ılk zamanları ıdrar koyu sarı bır renk alır ben gebelık testı yaptıgımda her zamankınden farklı oldugunu farketmıstım.bıde ekstra bısı solıyım ben arkadasımın gazıyla regl olmadan tam 4 gun once test yaptım ve pozıtıf sonucu gordum varsa cıkıyo bılgınıze...onun dısında ınankı aynı regl belırtılerı ıle bırebır aynı ıcını ferahlatayım dedım rabbım her kadına annelıgı ıstedıgı zamanda nasıp etsın ınsallah
anlıyorum kusum o zaman tam emınde olmadıgın ıcın kuskulanman normal allah hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın bebısımgünaydın canım çok teşekkür ederim..
idrarın koyu renk olmasından bahsetmişsin benimkide öyle zaten ve su gibi kıvamı sanki daha ağır gibi kusura bakma açık yazdım ama olanı söylüyorum işte.. gerçi onun sebebi idrar yollarındaki iltapta olabilir çünkü bende dönem dönem o sorun peydah ediyor malesef ki..
bide 3 gündür gece saat 04:52 de uyanıyorum lavaboya kalkmak için hep aynı saatte kalkıyorum kafayı yediğimi düşünmeye başladım..
bide uyku hali hiç olmadığı kadar çok var bıraksalar ayakta bile uyuya bilirim o kadar çok yani..
ben çok sık idrara çıkan biri değildim ama son günlerde inanılmaz sıklaştı onuda soğuklardandır inşallah diyerek idare ediyorum ama nereye kadar..
bide açık yazacağım kusura bakma ama ben yasminle korunuyorum doktor ilk ay kullan ama gene eşinde korunsun 2. kutuya geçtiğinde sıkıntı olmaz artık dedi. 2. kutunun 2. ilacında eşim korunmayı bıraktı buda benim adetimin bittiği 2. gündü ay psikolojik mi acaba ya inşallah öyledir ama hiç bir regli belirtim yok kalcamda ve sırtımda ağrı olurdu yok ve son 3 günüm kaldı sanırım reglime off biran önce regli olmak istiyorum hiç hazır değiliz bebeğe en azından ben değilim..
Allahım aratmasın ama iyi bir gelecek veremem bu koşullarda bebeğime yoksa bende çok isterim ama zamanı değil..
kalbınden hangısı gecıyosa o olsun kuzum cok merak edıyorum benıde haberdar et olurmuşimdi ben hamileyimdir diye korkuyorum ya hani test yapmayada korkuyorum çünkü negatif çıkarsa üzüleceğim gibi geliyor boşta olsa şiş şuanda karnım ve çok bağlandım belkide boş olan karnıma
ve bide iştahımda çok açıldı 45 kiloydum 1 haftada 2 kilo aldım valla ne oluyo anlamıyorum..
anlıyorum kusum o zaman tam emınde olmadıgın ıcın kuskulanman normal allah hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın bebısım
bence usenme 4 tl mı gebelık testlerı al bıtane gır wc ye yap emın ol varsa cıkıyo benımkı gayet net gorunuyodu kı o ay hıc umudum yoktu adet olacak gıbıydım tum belırtılerımı yasadım dusun cıft cızgıye bıle ınanamadım 4 testle 1 er gun arayla onaylamıstım :)) hayal kırıklıgı fılan dıe kendını şartlandırma yada baska turlu ıcınde kalacagına gor bence
kalbınden hangısı gecıyosa o olsun kuzum cok merak edıyorum benıde haberdar et olurmu
kısa zamanda teyze olmayıda beklemıyordum ama hadı hayırlısı kg almayı ıstıyodun zaten ıyı olmus
heheh anneeeeeyok yok almayacağım test bekleyeceğim belki regli olurum 3 gün dediğin nedir ki:):)
haber veririm tabi kide:)
kilo almayı istiyordum evet ama böyle yüzümede renk geldi valla gözlerim parlıyo resmen:)
bide canım sürekli çikolata istiyor saralle felan ekmeğe sürüp onu yiyorum devamlı iş yerinde sürekli yapıp yapıp yiyorum valla:):)
6 gun gecıp negatıf cıkması gercekten garıp.. Normaldede boyle gecıkmelerın olur muydu? Benım 5 gun kala testte ıkıncı cızgı sılıktı adet gunumde yaptıgımda 1dk ıcınde ıkıncı cızgı cok net belırdı. Ama bazen gec dollenme oldugu ıcın testte cıkmayabılıyo ayrıca regl agrısı gıbı agrılar bnde de olmustu ama sımdı 6haftalık hamıleyım yanı hamıleysendnı agrıları yasayabılıyosun gunun gelınce vucut alıstıgı ıcın.. Umarım hamılesındır olumlu dusun olur mubugün 6 gün geçti hala regl olmadım3. gün test yaptım ama negatif çıkmıştı. bugün de hafif hafif regl ağrısı gibi ağrılarım var Galiba regl olucam
Merhaba arkadaşlar,
Reglim düzenli olarak her ayın 4ünde gelir çoğu zaman ağrısız sızısızdır. 2-3 gündür kasıklarımda ağrı, göğüslerimde hassasiyet, halsizlik, akındı, çok nadir baş dönmesi ve kabızlıkla uğraşıyorum. Reglime daha vakit olduğu için test yapmam bi anlam ifade etmicek. Bekleyecğim mecburen ama çok sabırsızım. Fikrinizi almak istiyorum, hamile olabilir miyim?
merhaba,umarım beklediğine kavuşursun.ben mart başında öğrendim hamile olduğumu ve ertesi günde düştü.aynı belirtiler vardı.zaten çoğu adet belirtisi ile aynı,sabahları uyandığımda daha kalkmadan mide bulantısıda vardı hafif hafif.hep yatmak istiyodum,akıntı vardı,normalde adet öncesi kuruluk olurya bu sefer akıntı hiç kesilmedi,göğüs hassasiyeti hiç bitmedi.belim adet olacakmışım gibi agrıdı.kasıklarda batmalar vardı.ve çok iştahlıydım.ben hamile olduğumu bilmiyodum.10 gün gecikti ve test yaptım.pozitif çıktı.kan verdim ama aynı gün hem kanama başladı hemde pelte gibi bişey düştü.doktor düşük yapıyosun dedi.her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?