Regl öncesi gebelik

yenigelin3584

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
28
15
3
28
Merhaba, Bu mümkün mü acaba? Yani regle bir gün kala spermle yumurta birleşse, ertesi gün veya 2 gün sonra regl olunsa yine de hamile kalınır mı? 😏 Yaşayan var mı lütfen aydınlatın

Geç yumurtlanırsa mümkün tabii ki. Geç döllenme deniyor buna hatta yumurtanın döllenme süreci de olduğu için bayağı geç öğreniliyor
Ama regl olunca rahim temizleniyor diyolar, 15 Nisan ilişki, 16 Nisan ilişki 17 Nisan regl. Misal veriyorum günleri bu arada, böyle durumda regl olununca gebelik ihtimali olmaz diyolar okuduğum yerlerde, ve doktorların sayfasında 🥲

Ama regl olunca rahim temizleniyor diyolar, 15 Nisan ilişki, 16 Nisan ilişki 17 Nisan regl. Misal veriyorum günleri bu arada, böyle durumda regl olununca gebelik ihtimali olmaz diyolar okuduğum yerlerde, ve doktorların sayfasında 🥲
Evet özür dilerim regl olunsa kısmına dikkat etmemişim adet olunmuşsa canlılığını yitirmiş oluyor zaten dediğiniz gibi gerçekten dalgınlığıma geldi sanırım

ama şöyle bir şey de okumuştum. eğer ki erken yumurtlanıyorsa ve sperm rahimde yeni yumurtlamaya kadar bekleyebilmişse, gebelik yine mümkün olabilir

Ya şimdi şöyle, benim reglim bittiğinden beri mide bulantım çok oluyor, ilişkimin üstünden 22 gün geçti benim 10-12 gündür midem bulanıyor bu son birkaç gündür de baş dönmesi de başladı yani daha öncede yaşadım tansiyon düşüklüğü regl öncesi septom diye geçti de eşim 1 ay yanımda değildi o da reglime yakın geldi, 2 gün sonra da regl oldum zaten. 🥲 Reglim bittiği gün ve ertesi günler de oldu. Çok detaylı anlatmam gerekirse 19-20 mart ilişki 21-26 Mart regl 26mart 1 Nisan arası 2 güne bir veya her gün ilişkim oldu. Durup dururken her an midem bulanıyor,

Back
X