Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, Bu mümkün mü acaba? Yani regle bir gün kala spermle yumurta birleşse, ertesi gün veya 2 gün sonra regl olunsa yine de hamile kalınır mı? Yaşayan var mı lütfen aydınlatın
Ama regl olunca rahim temizleniyor diyolar, 15 Nisan ilişki, 16 Nisan ilişki 17 Nisan regl. Misal veriyorum günleri bu arada, böyle durumda regl olununca gebelik ihtimali olmaz diyolar okuduğum yerlerde, ve doktorların sayfasında
Ama regl olunca rahim temizleniyor diyolar, 15 Nisan ilişki, 16 Nisan ilişki 17 Nisan regl. Misal veriyorum günleri bu arada, böyle durumda regl olununca gebelik ihtimali olmaz diyolar okuduğum yerlerde, ve doktorların sayfasında
Evet özür dilerim regl olunsa kısmına dikkat etmemişim adet olunmuşsa canlılığını yitirmiş oluyor zaten dediğiniz gibi gerçekten dalgınlığıma geldi sanırım
Ya şimdi şöyle, benim reglim bittiğinden beri mide bulantım çok oluyor, ilişkimin üstünden 22 gün geçti benim 10-12 gündür midem bulanıyor bu son birkaç gündür de baş dönmesi de başladı yani daha öncede yaşadım tansiyon düşüklüğü regl öncesi septom diye geçti de eşim 1 ay yanımda değildi o da reglime yakın geldi, 2 gün sonra da regl oldum zaten. Reglim bittiği gün ve ertesi günler de oldu. Çok detaylı anlatmam gerekirse 19-20 mart ilişki 21-26 Mart regl 26mart 1 Nisan arası 2 güne bir veya her gün ilişkim oldu. Durup dururken her an midem bulanıyor,