Regl öncesi 3-4 gün uykusuzluk sorunu

ehupuha

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
54
5
286
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, her regl dönemi tam bir kabusa dönüşüyor benim için. Başlamasından önceki 3-4 gece neredeyse hiç uyuyamıyorum. Aşırı yorgun, halsiz, sinirli oluyorum. Bu şekilde sorun yaşayıp çözebilen oldu mu? Lavanta yağı , sıcak duş, hafif müzik falan hep denediğim şeyler ama işe yaramıyor. Resmen uykusuzluktan başım ağrıyor, geriliyorum.

Ayni beni tarif etmissiniz. Bende regl olacagimı artk uykusuzluk ve hemen ardından gelen baş ağrılarmdan anlıyorum. Maalesef bende bi çözüm bulamiyorum gece bi dalsam bile müthis bir baş agrısıyla kalkıyorum. Allah yardimcimiz olsun

Bende de uykusuzluk baş ağrı eklem ağrıları duygusallık sinirlilik oluyo zor bi dönem belirli yaşdan sonra oluyo genç yaşlarda böyle bi sorun olmuyo galiba ben 40 yaşındayım

Bende de uykusuzluk baş ağrı eklem ağrıları duygusallık sinirlilik oluyo zor bi dönem belirli yaşdan sonra oluyo genç yaşlarda böyle bi sorun olmuyo galiba ben 40 yaşındayım
Ay haklısınız. Benim de hiç öyle belirtilerim olmazdı. Yaş kırka dayanınca baş ağrısı, regl öncesi hassasiyet, ağrı ne ararsan var

Ay haklısınız. Benim de hiç öyle belirtilerim olmazdı. Yaş kırka dayanınca baş ağrısı, regl öncesi hassasiyet, ağrı ne ararsan var
Hep büyüklerimiz derdiya yaş ilerleyince çıkıyo herşey diye :) doğruymuş Allah beterinden saklasın inşallah .. iyi geceler

Regl öncesi sendromu sanırım bende de başka türlü gösteriyor kendisini
Her regl dönemi öncesi burun tıkanıklığı nezle gibi falan olurum, çok halsiz bitkin evden çıkamayacak yemek yiyemeyecek kadar halsiz oluyorum, karın ağrım 3-4 gün önceden başlıyor, belim sırtım bacaklarım ağrıyor, göğüste hassasiyet, sık tuvalet ihtiyacı, sık susama.

Benim bahsettiğim eklem ağrıları bu işte kolumu kaldırıcak halim olmuyo doğru ağız kuruluğuda ayy kadın olmak ne zor yaaa

Bildiğim kadarıyla bir ilacı falan yok etkisini azaltmak için diyet veriliyor

Agnus castus diye bi ilac var bitkisel tavsiye ederim

Sık tuvalet ihtiyacı, karın ağrısı aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…