Regl olup hamile olanlar

karamkedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
10
2
1
24
kizlar merhaba internetten dolma bilgilerle degil cevremdeki bir kac kisiden duydugum bilgilerle konuscam. bende iliski yasadiktan sonra gecikmeli regl oldum icim rahat etmeyince kan testi ve evde idrar testi yaptim hepsi negatif cikti. iliski uzerinden 3 ay gecti ve bu surecte ben duzenli reglimi oldum ama ta ki bir arkadasimin regl gormesine ve testler yaptirip negatif cikmasina ragmen 8 aylik hamile oldugunu ogrenince benimde icime bir kusku dustu bu durum sanırım genetikmis yani onun annesi de teyzesi de bu sekilde bir hamilelik gecirmis bunu duyunca ablalarima ve anneme sordum onlarda boyle bir sey olmamis bunu duyunca bi tik rahatladim ama haftaya ultrasona gidecegim nolur nolmaz diye yani demem o ki regl olmasina ragmen hamile olanlar ve bunu sonradan ogrenenler var o yuzden burda kesinlikle regl olduysan hamile degilsindir ne diye endise ediyorsun diye insanlari asagilamayi birakin hayal dunyanizdan bagnaz dusuncelerinizden bi cikin artik

Merhaba çok ilginç gerçekten kanda çıkmaması bende 4 kan testi verdim hepsi negatif ultrasona girdim 2 kez gebelik yok ,ultrason garantidir herhalde yoksa yok demi,siz ne yaptınız sonuç ne oldu

Merhaba ultrasona girdinizmi sonucu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…