Regl olup hamile kalmak

Busra3453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
46
10
3
28
Merhaba kızlar
Sizlere bi sorum olucak, yaşayanız bileniz bir duyanınız varsa cevap verirse cok sevinirim
Hamile olupta regl olma şansımız varmıdır???internette araştırdım bu durum olanaksız gibi...hiç tecrübe edeniz oldumu bu durumu

Hamileyseniz kanamaniz varsa bu regl degil yerlesme kanamasi ya da düşük kanamasıdir. kaynanam hamileliginde 4. Aya kadar adet oldugunu söylüyor ama baska bir seydir fiye düşünüyorum.

Hamileyseniz kanamaniz varsa bu regl degil yerlesme kanamasi ya da düşük kanamasıdir. kaynanam hamileliginde 4. Aya kadar adet oldugunu söylüyor ama baska bir seydir fiye düşünüyorum.
Hmm teşekkürler gebelik belirtilerim vardı regl olumca şaşordım hatta reglim işk lekenleme şeklinde geldi bir gün normal adet olunca acabaaa dedim böyle bişey mümkünmüdür :)

Hmm teşekkürler gebelik belirtilerim vardı regl olumca şaşordım hatta reglim işk lekenleme şeklinde geldi bir gün normal adet olunca acabaaa dedim böyle bişey mümkünmüdür :)
Hamilelik belirtileri ile regl belirtileri cok benziyor. Benim icin ohle yani. Mide bulantisi, kasık agrisi, halsizlik, bas agrisi, bende hepsi oluyor. Annem der ki kokulara dayanamazdim hamileyken. Ben hep onu düşünüyorum kokular agir gelmeye başlarsa hamilelik olur diyorum.

Aynısını bende yaşıyorum gebelikte adet olan da varmış ilk bir ay veya 3 ay gibi bende çok umutluydum regl oldum sonra 2 gün damla kanamam oldu midemde hafif hassasiyet kasıklarımda batma şuan adetim bitti bu belirtiler i yasiyorum bilemiyorum ama üstüne görme diye bir şey var o da olabilir

Seninki üstüne görme gibi eğer iki gün sürdüyse :) inşallah hamilesindirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…