-
- Konu Sahibi kayipmuziknotasi
Gercekten burda okadar çok yazı okuyorum kı ne kadar evlat sahıbı olmak için çabalayan kadınlar var diye.Rabbim dilerim hepınize hayırlı vakitte evlat haberini almayı nasip etsin1 hafta sonra yap idrar testi. Kan testinde çıkabilir ama. Benim lekelenmeden 10 gün sonra yine kanamam geldi regl günümde değil ama bende bekliyorum regl günümü olmazsam test yapacağım tekrardan.
Gercekten burda okadar çok yazı okuyorum kı ne kadar evlat sahıbı olmak için çabalayan kadınlar var diye.Rabbim dilerim hepınize hayırlı vakitte evlat haberini almayı nasip etsin
Yerleşme kanaması ilk adet döneminde değil hamile olduğunuzun diğer ayında olur. Adet olmuşsunuz siz belki mevsimsel belkide psikolojiktir ilk defa başınıza böyle birşey geliyor olabilir bu genelde olan şeyler. Testte yapmışsınız negatif çıkmış zaten. İçiniz rahat etmiyorsa kan testide yaptırın ama dediğim gibi yerleşme kanaması şuan hamile olsanız dahi olmazDaha önce böyle 2-3 gün lekenleme seklinde olup yerleşme kanaması yasayan varmıdır diye soruyorum.
Lekelenmeden 10 gün sonra yine kanama geldiYerleşme kanaması ilk adet döneminde değil hamile olduğunuzun diğer ayında olur. Adet olmuşsunuz siz belki mevsimsel belkide psikolojiktir ilk defa başınıza böyle birşey geliyor olabilir bu genelde olan şeyler. Testte yapmışsınız negatif çıkmış zaten. İçiniz rahat etmiyorsa kan testide yaptırın ama dediğim gibi yerleşme kanaması şuan hamile olsanız dahi olmaz
Bir doktora görünseniz keşke bir sıkıntıda olabilir umarım hamilesinizdirLekelenmeden 10 gün sonra yine kanama geldi
Bir doktora görünseniz keşke bir sıkıntıda olabilir umarım hamilesinizdir.
Adetime 1 hafta kala ilişkiye girdim çok dikkatliyim korunma konusunda anksiyete bozukluğumda var panik yapıyorum prezervatif yırtıldı 1 saat sonra ella içtim adetim 27 gün kadar gecikme ile oldu üstüne görme durumu korkutuyor şimdide bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuzYerleşme kanaması ilk adet döneminde değil hamile olduğunuzun diğer ayında olur. Adet olmuşsunuz siz belki mevsimsel belkide psikolojiktir ilk defa başınıza böyle birşey geliyor olabilir bu genelde olan şeyler. Testte yapmışsınız negatif çıkmış zaten. İçiniz rahat etmiyorsa kan testide yaptırın ama dediğim gibi yerleşme kanaması şuan hamile olsanız dahi olmaz
1-klomen veya ovitrelle tarzı ilaç kullandın mı bu ay.2 - İdrar yolları enfeksiyonu geçirmiş olabilir misin. Yazdığın belirtiler bunlardan birine tekamül ediyor gibiCanım 1 sene oldu ama kurtaj olalı ben. Regl düzene girmişti hiçbir sorun yoktu bu ay regl gibi gelmedi. Lekelenme tarzı oldu
Bende öyle yaptım negatif çıktı. Son durumunuz nedirİdrar testi yaptım lekelenmenin son günü aksam üstüydü ama negatif cıktı erken yapmıs olabilirmiyim.
Siz?Merhaba , bende aynı durumdayım , sonuç nedir ? Hamile misiniz ?