Regl olmam lazım sürem doldu çoktan geçti. Bir sürü yöntem denedim. Dr gidip tarlusal kullandım. Adaçayı, çörek otu bu akşamda civanperçemi içtim. Bütün bunlara ek sıcak duş dediler. Deneyen var mı. Ben kararsız kaldım çünkü genelde sıcak su regl döneminde kanamamı durdurur bir süreliğine. Soğuk kompres ise hiç bir fikrim yok. Ne yapmalıyım. Kızlar yardım lütfen. Bomba gibiyim...her an patlamaya hazır
nıye adet olmak ıcın ugrasıyorsun kı
ben dogumdan sonra ılk adetımı oldum 5 ay sonra
halbukı ne guzel rahattım yıne basladı sıkıntılı gunler
1 senenın sonunda karsılasınca o sevmedıgım renkle hıh dedım baslasın kadınlık ezıyetler
İstiyorum çünkü patlamaya hazır bombaya dönmüş durumdayım. Bir sürü sıkıntısını ard arda yaşıyorum. Sıcak basması, soğuk terleme şişkinlik dönem dönem sancılar... aklıma gelenler bunlar. Oysa regl olunca yenileniyor bütün o sıkıntılardan kurtuluyorsun. Bir an önce olmam lazım
İstiyorum çünkü patlamaya hazır bombaya dönmüş durumdayım. Bir sürü sıkıntısını ard arda yaşıyorum. Sıcak basması, soğuk terleme şişkinlik dönem dönem sancılar... aklıma gelenler bunlar. Oysa regl olunca yenileniyor bütün o sıkıntılardan kurtuluyorsun. Bir an önce olmam lazım
bence bu psıkolojık ya :)
olmam lazım dedıkce kendını strese sokuyorsun
bak sey yap sogan suyu
o sökturur
bıde ne bılım ben ne zaman agır temızlık yapsam veya cok yol yurusem adet olurum
Menapoz olmadığımı herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama ben artık bir başka dr gitmeyi düşünüyorum. İğne konusunu düşünmeli miyim artık. Bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Selam kızlar....
Bugünde maşallahım var at gibi sağlıklıyım. Ne gelen var ne giden. Bugün eczacı bir ablamı aradım yoktu eczanedeki yardımcı bayana iğneyi sordum. Dipro iğne vardı çok eskiden dedi. Ama bu ve benzeri iğneler artık yok dedi. Yanılıyor olabilir mi...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Regl oldum.. Sonunda pembecik pembecik pufuşcuk pufuşcuk gördüm... Buna bu kadar sevinmek aman yarabbim ne güzel bir şeymiş. Erkenden menepoza mı giriyorum demiştim. Sevincimi paylaşayım dedim....
Herkese cevaplar için çok çok teşekkürler...
Son reglimin üzerine bu ikinci olacak. Yine çoktan olması gerekiyordu ama hala tık yok. Adet döngümü yeniden hesaplamaya başladım sanırım ben 35 günlük periyotlar yaşıyorum. Benim gibi olan var mı kızlar. Sizler regl döneminizi nasıl hesaplıyorsunuz.