Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test)Merhabalar 20 yaşındayım ilk cinselliğimi yaşadım ama doğum kontrol hapı kullanıyorum . Korunmadık Reglm hep düzensizdi. Regl yaklaşmaya başladıkça karnım şişti hazımsızlık başladı. Gaz problemim ortaya çıktı. 2 gün regl gecikti ne yapmalıyım
lütfen korkutmayın gebe olma ihtimalim yoktur değil mi? ,
korunmasiz ilişki olmuş gebe kalma ihtimali yüksek kaset testlerden yapin iciniz rahatlasinlütfen korkutmayın gebe olma ihtimalim yoktur değil mi? ,
içe boşalma olmadı , doğum kontrol kullanıyorumkorunmasiz ilişki olmuş gebe kalma ihtimali yüksek kaset testlerden yapin iciniz rahatlasin
4-5 gündür aşırı stresliyim kafayı yiyecek şekilde belki de bu yüzden olabilir mi reglm çünkü hep düzensizdi.korunmasiz ilişki olmuş gebe kalma ihtimali yüksek kaset testlerden yapin iciniz rahatlasin
yinede risk korunan arkadasim hamile kaldi ama korkmayin bi test yapin amaiçe boşalma olmadı , doğum kontrol kullanıyorum
gerçekten çok korkuyorum aşırı korkutucu aşırı stresliyimTebriklerşaka bir yana test yapın(ertelemeyin). Zevk suyundan bile hamile kalan var küçük bir ihtimal olsa da tedbiri elden bırakmayın.
Genelde reglim hep düzensizdi. 8-10 gün attığı oluyordu dha 2 gün gecktiTebriklerşaka bir yana test yapın(ertelemeyin). Zevk suyundan bile hamile kalan var küçük bir ihtimal olsa da tedbiri elden bırakmayın.
Bi 2 3 gün daha olmazsan test yap içini ferah tut belki streste geciktiriyor olabilirGenelde reglim hep düzensizdi. 8-10 gün attığı oluyordu dha 2 gün geckti
çok teşekkür ederim bende stresten diye umuyorum çünkü aşırı stres yaptım 4-5 gündürBi 2 3 gün daha olmazsan test yap içini ferah tut belki streste geciktiriyor olabilir
strestende gecikme yaşaya bilirsiniz4-5 gündür aşırı stresliyim kafayı yiyecek şekilde belki de bu yüzden olabilir mi reglm çünkü hep düzensizdi.
neden test yapmak istemiyorsun?çok teşekkür ederim bende stresten diye umuyorum çünkü aşırı stres yaptım 4-5 gündür
korkuyorumstrestende gecikme yaşaya bilirsiniz
neden test yapmak istemiyorsun?
korkuyorum çünkü böyle bir şey olmasını istemiyorum olursa napıcamı bilmiyorum aşırı korkuyorumstrestende gecikme yaşaya bilirsiniz
neden test yapmak istemiyorsun?
Dogum kontrol hapini nasil kullaniyosunuz acaba ? Cunku o haplari kullaniyosunuz bitince adet oluyosunuz ilac bittimi ?korkuyorum çünkü böyle bir şey olmasını istemiyorum olursa napıcamı bilmiyorum aşırı korkuyorum
Ama test yapmazsan ne olduğunu bilemezsinkorkuyorum çünkü böyle bir şey olmasını istemiyorum olursa napıcamı bilmiyorum aşırı korkuyorum
Keşke korunmadan sevişmekten de bu kadar korksaydiniz.korkuyorum çünkü böyle bir şey olmasını istemiyorum olursa napıcamı bilmiyorum aşırı korkuyorum
Keşke korunmadan sevişmekten de bu kadar korksay