Herkese merhaba, eşimle çocuk istiyoruz ve ağustos ayı ilk korunmasız ilişkimizi yaşayıp tatile gittik, 4-5 gün sonra tam olmam gereken günde regli oldum fakat sanırım biraz daha uzun sürdü. sonra ilişki yaşamaya devam ettik ve bu ay olmam gereken regl tarihimden 4-5 gün önce kahve rengi lekelenme oldu 2 gün sürdü ve peşine az ama 2 gün süren bir kanama oldu bende şüphelendim kan verdim ama negatif çıktı kaset testlerde negatif doktora gittim oda belki bu yaşanan lekelenme ve kanamanın regli olarak saydığını ve en az o tarihe kadar beklemem gerektiğini adet olmazsam hormonlara bakılacağını söyledi ve bende iyice takıntı oldu. dün eşimle ilişkiden sonra yeniden kahverengi bir akıntı farkettim sabah kanama ile karışık devam ediyor ped boş sadece peçetede görüyorum... normalde reglim de 7 gün gecikti eğer bu akıntılar ve kanamalar regli sayılıyorsa bilmiyorum tabiii ki böyle bir durum yaşayan yada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun benimle paylaşın bildiklerinizi çünkü sürekli düşünmek ve takıntı haline gelmesinden sıkıldım