Regl olmadan önce vajinada acı, ağrı

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
42
Kızlar regl olacağıma yakın 5-6 gün önce ara sıra vajinamda acı oluyor. idrarımı yaparken acı oluyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Aynı dertten muzdarip olan varmı? doktora gittim iltihap ve kis yokmuş bu durum beni çok tedirgin ediyor. senağlama

bende senin gibiyim ama idrar yaparken değil
adetime 1 hafta kala bir ağrı oluyor aniden geliyor ağrı bi iki saniye sürüyor

Benim de regl olmadan önce ağrı olur bıçak saplanır gibi anlarım olacağımı ay içinde de zaman zaman olur.. Herhalde rahim kasılıyor diye düşünüyorum.. Ben normalde çok sancılı olurum çünkü.Ama idrarımı yaparken acı olmuyor. Doktora gittiyseniz ve temiz çıktıysa bence kafaya takılacak bir durum değil. Üzülmeyin bence...

aynı dert bendede basladı dogumdan sonra cok brbat bısy yaa:çok üzgünüm:

Arada oluyor sürekli olsa doktora giderim ama idrar yolu enf. için birsürü ilaç kullandım bir türlü bu sorun düzelmedi. reglmde gelmedi hala acaba hamile kalmışmıyımdır. bu şekilde olurmu genede...

ben de hamile kalmaya uğraşıyorum. Fakat her ay aynı şeyi hissedince anlıyorum ki adet olucam:KK43: İçimden bir ses öyle diyor çünkü adet kanamasındaki ağrıların sebebi de rahim kasılmaları olduğu için öyle düşünüyorum..Kısmet bakalım.. Hamile kalınca da kramplar falan oluyormuş ama ben de hiç hamile kalmadığım için bilemicem. Belki de hamilesindir kim bilir:))) İnşallah:))

ben de hamile kalmaya uğraşıyorum. Fakat her ay aynı şeyi hissedince anlıyorum ki adet olucam:KK43: İçimden bir ses öyle diyor çünkü adet kanamasındaki ağrıların sebebi de rahim kasılmaları olduğu için öyle düşünüyorum..Kısmet bakalım.. Hamile kalınca da kramplar falan oluyormuş ama ben de hiç hamile kalmadığım için bilemicem. Belki de hamilesindir kim bilir:))) İnşallah:))

Canım Hayırlısı regl olmadım hala dün test yaptım sonuç negatif. hayırlısı inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bizde hamile kalırız ...:teselli:

İnşallah:))Bu ay benim de 7 gün attı adet tarihim ama sonuç negatifti tabii ki... Gerçi kaç aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz ilk defa bu ay bu kadar attı. Bence çok ta takılmamak lazım adetin gecikmesine falan benim doktorum 6-7 gün atması normal diyor. Bakalım benim için bu ay yeni bir dönem başladı kısmet artık:))İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile iyi haberlerimizi veririz:)) Ama doktora gitmeyi planlıyorum kontrol için senin bu sorununu da sorucam..

eveett, böyle acı-sancı gibi bende de oluyor! ben de anlıyorum ki 1-2 güne kadar regli olucam...çok kötü bi sancı ve geçmiyor da, sebepsiz! :KK43:

arkadaslar ben bakireyim ve gecenlerde vajinamın iç kısmında şiddetli bir acı agrı oldu 3 gün sürdü.acaba kızlıkla mı alakalı korkutuo beni offf

X