• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl olmadan ikinci yumurtlama dönemi

capque

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
200
167
303
Kızlar selam. Tüp bebek sürecindeyiz. Embriyo havuzu uygulanıyor geçen ay rahim dinlendirelim bir sonraki reglinde gel dedi doktor. O regl gelmedi. Gecikmenin 14.günü kan testi negatif ultrasonda da tekrar yumurtlama döneminde olduğum görüldü. Ovitrelle verdi,5gün içinde regl olmazsan duphastona başla dedi. Şimdi iğneden sonraki 10,duphastonun 5.günü. Batı neye göre hesaplayacağım ben?

Nerde kadınlar kulübünün gebelik araştırmasında master yapmış kadınlarıııı... 😇

Kızlar selam. Tüp bebek sürecindeyiz. Embriyo havuzu uygulanıyor geçen ay rahim dinlendirelim bir sonraki reglinde gel dedi doktor. O regl gelmedi. Gecikmenin 14.günü kan testi negatif ultrasonda da tekrar yumurtlama döneminde olduğum görüldü. Ovitrelle verdi,5gün içinde regl olmazsan duphastona başla dedi. Şimdi iğneden sonraki 10,duphastonun 5.günü. Batı neye göre hesaplayacağım ben?
Duphaston ilacını kullanmaya başladıktan sonra regli olacaksın o senin bat olacak zaten bende senin gibi regli bekle bekle gelmedi 60 gün sonunda regli oldum bir gittim baktım 4 tane yumurta kiste dönüşmüş boşa gitti yumurtalarim tedaviye başlayamadım stres yapma bunların hepsi stresten emin ol inan bana kendimden biliyorum regli bekledim hayatımda ilk defa 60.gun regli oldum ve 60 günde 4tane yumurta üretmek bilemiyorum zor bir süreç stresten uzak durmak lazım 🤗 rabbim yar ve yardımcımız olsun rahim duvarı kalinlasmis ise senin 1 hafta içinde sokulursun papatya çayı ic

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 14.günü,duphaston un ise 9.günü yarın bitecek duphaston. Şuna bakar mısınız birşey var mı?

Eklentiler

• 20241228_083135.jpg
    20241228_083135.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 15
Back