Regl oldum fakat sonrasında hamile olduğumu öğrendim

Kanaryaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
641
857
33
29
Arkadaşlar tekrardan merhabalar,

Ben her ay düzenli gününde adet görüyorum . Bu ayda öyle oldu 2 yıllık evliyim ve eşimle kısa bir süreden beri çocuk sahibi olmayı istiyoruz korunmayı bıraktık. Ben 17 haziran da adet gördüm ama adetimde farklıydı , adet öncesi bir kaç günüm de . İlk iki gün leke geldi ve sonra adet kanamam başladı çok ağrılı idi. Adetim biterken de direk biter fakat 3 kere banyo yapmama rağmen akıntı çamur renginde lekelenmeye devam etti ve kendi kendime eczaneye gidip test aldım idrarı damlatır damlatmaz iki çizgi çıktı ve ardından kan testine gittim 162.5 çıktı beta hcg. Doktorda 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dedi yükselme var mı diye başına gelen var mı böyle bir durum ? Sizce bebeğim var mı bugün kan vereceğim ve çok endişeleniyorum

Başıma gelmedi ama kanaması olup çocuğunu kucağına alan tanıdıklarım var.. inşallah seninde değerin artmıştır okuyunca çok heyecanlandım hayırlı haberlerini beklicem 🥰

Başıma gelmedi ama kanaması olup çocuğunu kucağına alan tanıdıklarım var.. inşallah seninde değerin artmıştır okuyunca çok heyecanlandım hayırlı haberlerini beklicem 🥰

Hiç sorma öyle tuhafım ki sevinsem kursağımızda kalmasından korkuyoruz . Bir yandan da kan ve idrar da hamile çıkıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün 4 te çıkacak sonuçlarım 2 de kan vereceğim sonucu paylaşırım canım 🙏☺️ annem en küçük kız kardeşim de aynısını yaşadı ve teyzem kuzenimi 4 aylıkken öğrenmiş zamanında adet gördüğü için hamile olduğunu anlamamış. Çok heyecanlıyım 🤩

Hiç sorma öyle tuhafım ki sevinsem kursağımızda kalmasından korkuyoruz . Bir yandan da kan ve idrar da hamile çıkıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün 4 te çıkacak sonuçlarım 2 de kan vereceğim sonucu paylaşırım canım 🙏☺ annem en küçük kız kardeşim de aynısını yaşadı ve teyzem kuzenimi 4 aylıkken öğrenmiş zamanında adet gördüğü için hamile olduğunu anlamamış. Çok heyecanlıyım 🤩
😍benimde teyzem geç öğrenenlerden adet görmüş ve hep düzensizmiş öğrenmesiyle doğurması bir oldu 😆 hadi bakalım hayırlısı

Rabbim hayırlı haberleri almanı nasip Etsin ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın🤗
Ben de 2 gün gecikmeli adet olduktan sonra her zamankinden daha az miktarda kanamam oldu pembe şekilde başlayıp devam etti çok arada kırmızıya döndü. Bu Aydan çok umutluydum.😒 Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum ama inanılmaz çok istiyorum bu duyguyu yaşamaya

Arkadaşlar tekrardan merhabalar,

Ben her ay düzenli gününde adet görüyorum . Bu ayda öyle oldu 2 yıllık evliyim ve eşimle kısa bir süreden beri çocuk sahibi olmayı istiyoruz korunmayı bıraktık. Ben 17 haziran da adet gördüm ama adetimde farklıydı , adet öncesi bir kaç günüm de . İlk iki gün leke geldi ve sonra adet kanamam başladı çok ağrılı idi. Adetim biterken de direk biter fakat 3 kere banyo yapmama rağmen akıntı çamur renginde lekelenmeye devam etti ve kendi kendime eczaneye gidip test aldım idrarı damlatır damlatmaz iki çizgi çıktı ve ardından kan testine gittim 162.5 çıktı beta hcg. Doktorda 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dedi yükselme var mı diye başına gelen var mı böyle bir durum ? Sizce bebeğim var mı bugün kan vereceğim ve çok endişeleniyorum
Gayet normal bir durum olabiliyor böyle şeyler canim içini ferah tut bol bol su iç dinlen hayırla sağlıkla gelsin ins

Gayet normal bir durum olabiliyor böyle şeyler canim içini ferah tut bol bol su iç dinlen hayırla sağlıkla gelsin ins
Canım değerim 161 den 111 e düşmüş 2 gün sonraya tekrar kan vericem sanırım sağlıklı bir gebelik değil düşük olabilirmiş bakacaklar

Halk dilinde üstüne görme diyorlar bende 2. Hamileliğimde normal adet oldum sandim bir sonraki adet yaklaştığında cok enteresandir tatlıyi hic yemezken aşermeye başladım... insallah hayırlısı ile istediğin sonucu alırsın... :KK69:

Anlattığınızdan çıkardığım sonuç kimyasal gebelik olabilir. Benimde o şekilde çamur şekilde gelmeye başlayıp sonra yükselen değerlerim düşmeye başladı. İnşallah bebeğiniz tutunur size 🤲🏻

Yükselme olur mu sende gününde adet olduğum için önceki değerimi bilemiyorum
Benim değerlerimi yazayım sana fikir olsun canım
50
120
164
140
60
en son bir hafta sonra da 2 ye düşmüştü biz çok uğraştık tutunsun diye hastanede yattım iğneler serumlar ama nasibi yokmuş hayırlısı olsun hakkında

Back
X