Regl oldum ama göbek çizgim var

kartanesi2210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
2
0
1
24
Merhabalar herkese,ben 8 aydır evliyim eşimle bebek istiyoruz.Bu ay tuhaf bir durum oldu,reglim 2 gün kan 3 gün de az şekilde kahverengi akıntı geldi.Ben et parçasına benzer bir şey gördüm ve hastaneye gittik ultrasonda bebek yoktu.Ama çok fazla belirtim var şu an.Alt karın doluluğu göğüslerde ağrı kasık batmasi vs
Beni en çok düşündüren göbek çizgisi oldu.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı?

Eğer gebe kalıp da düşük yaptığınızdan şüpheleniyorsanız hayır diyebilirim çünkü öyle olsa bu kadar kolay ve hafif atlatamazdınız. Et parçası dediğiniz durumu birçok kişi yaşıyor bazen atılmayan kan pıhtıları parçalanan rahim duvarı vs. o şekilde atılabiliyor vücuttan bazen bu normal bir durum. Ayrıca böyle bir durum olsa ultrasonda anlaşılırdı doktor şüphelenip hcg bile baktırırdı. Bahsettiğiniz belirtiler aslında regl belirtileri ama göbek çizgisini anlayamadım çünkü göbek çizgisi hiçbir hamilelikte ilk başta oluşmaz ki en erken 12.haftadan sonra yavaş yavaş oluşmaya başlar. Umarım ben de anlatabilmişimdir :) inşallah gebelik oluşur yumurtlama günlerinizi iyi değerlendirin

İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder, teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…