Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biliyorum benim regl günlerim çok ağrılı geçer iki gün yoğun oldu ama bugün kanamam çok azaldı kesildi neredeyse bu tuhaf mide bulantısı da olunca bilmiyorum yinede teşekkür ederimHamile olduğunu sanmıyorum. Bazen regl de mide bulantısı yapar. Gecmis olsun.
Yaa sizin ne gibi belirtileriniz var adetiniz normal şekilde yoğun mu gelmistiBende senle ayni durumu yaşadım adet oldum ama gebelik belirtileri yaşıyorum profilimden detaylı okursun bugün yarın test yapıcam yazarım sonucu
Normal adet oldum sancım da vardı bugün test yaptım silik çizgi çıktı emin olmak için yarın sabah ilk idrarla yapıcam aynı çıkarsa kan vericem benim hamilelikte olan tüm belirtiler varYaa sizin ne gibi belirtileriniz var adetiniz normal şekilde yoğun mu gelmisti
Normal adet oldum sancım da vardı bugün test yaptım silik çizgi çıktı emin olmak için yarın sabah ilk idrarla yapıcam aynı çıkarsa kan vericem benim hamilelikte olan tüm belirtiler var
Yok kan vermedim beklicem biraz daha ama testlerim bu şekildeSonucun nedir canm kan verdin mi
Kqn verince banada haber ver lütfen Rabbım gönlüne göre versin inşallahYok kan vermedim beklicem biraz daha ama testlerim bu şekilde
Amin inşallah merak etme haber ederimKqn verince banada haber ver lütfen Rabbım gönlüne göre versin inşallah
Kimyasal gebelik yasamıs olabilirsinizYok kan vermedim beklicem biraz daha ama testlerim bu şekilde
Açıkçası testte hata olduğunu düşünüyorum adetime iki hafta var o silik çizgi dahi çıkamaz yarın Jan verecem bakalımKimyasal gebelik yasamıs olabilirsiniz