Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün itibariyle 30 gün oldu ilişkiye gireli ve 1.gün ella kullanmıştım. 10 gün önce Regl oldum. Bugün kahverengi bir lekelenme var iç çamaşırımda ‘Yumurtlama kanaması’ olduğu söyleniyor. Sebebi ne olabilir? Regl olan birisinin hamile olma ihtimali var mıdır?
Bildiğim kadarıyla yok bende hamile kalmak istiyorum umarım kalırım ya ama sen yüne kan testi ver ella tehlikeli bir ilaç ben evlendiğim ilk sıralar kullandım hastalıgmdan dolayı
Evet dene bence ben çok istiyorum inşallah olur ya Allah isteyene versin gerçekten sende testi fene çıkmazsa sağlık ocağı veya acilden kan testi ver beta
Bugün itibariyle 30 gün oldu ilişkiye gireli ve 1.gün ella kullanmıştım. 10 gün önce Regl oldum. Bugün kahverengi bir lekelenme var iç çamaşırımda ‘Yumurtlama kanaması’ olduğu söyleniyor. Sebebi ne olabilir? Regl olan birisinin hamile olma ihtimali var mıdır?