Regl olamıyorum .

sorunbendedegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
101
116
Merhaba Kadın Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Bekarım daha önce tam anlamıyla kimseyle birlikte olmadım . Daha önce doktor bana polikistik over oldugumu söyledi diane verdi kullanmam için ancak başka bir doktor kullanmana gerek yok evlenince adtein düzene girer sen bırak dedi ve ben bıraktım . ama diane kullandıgım zaman iyice kilo almaya başlamıstım ve adteimde düzenliydi . Ama bıraktıktan sonra 2 ay düzenli oldum . ama 3 aydır adet olmadım ve göğüslerimde hassasiyet oluştu . yine aynı şekilde çok yemek yemeye başladım istemsizce ve sürekli karnıma kramplar giriyo ağrıyor . Korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler gidiyor birde ben kafaya çok takan biri oldugum için dşünmedende edemiyorum aynı zamanda doktora gitmektende çok korkuyorum . yorum yapın piliss :KK43: :KK43: :KK43:

Merhaba Kadın Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim . Bekarım daha önce tam anlamıyla kimseyle birlikte olmadım . Daha önce doktor bana polikistik over oldugumu söyledi diane verdi kullanmam için ancak başka bir doktor kullanmana gerek yok evlenince adtein düzene girer sen bırak dedi ve ben bıraktım . ama diane kullandıgım zaman iyice kilo almaya başlamıstım ve adteimde düzenliydi . Ama bıraktıktan sonra 2 ay düzenli oldum . ama 3 aydır adet olmadım ve göğüslerimde hassasiyet oluştu . yine aynı şekilde çok yemek yemeye başladım istemsizce ve sürekli karnıma kramplar giriyo ağrıyor . Korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler gidiyor birde ben kafaya çok takan biri oldugum için dşünmedende edemiyorum aynı zamanda doktora gitmektende çok korkuyorum . yorum yapın piliss :KK43: :KK43: :KK43:
kist gibi sağlığını etkileyebilecek bir durumun olmadığı sürece reglinin bekarken düzensiz olması olası bir durumdur. pko olduğunu söylemiş doktorun ama ilaç kullanmaman bekarken en iyi seçenektir , kilo alma ve kıllanma gibi bir problemin varsa eğitim araştırma veya üniversite hastanelerinde asistan değil alanında uzman bir doktorla görüşüp tedavi olman daha mantıklı. regllerinin düzenli olmamasına takılı kalma zamanla düzene girecektir ve stresse girdikçede regl görmemen olasıdır. bence aklından çıkar rahatla.
kramplar var demişsin bunun için özellikle doktora gitmende fayda var. iç hastalıklarına gitmende iyi olabilir. eğer ki kist değilse problemin büyük ihtimal yemeğe bağlı gaz problemi olabilir. ultrasonda problemin ne olduğunu anlayacaklardır. geçmiş olsun

X