Üzülme bende de var. Beslenme ve sporla şu an yok denecek seviyede. İlaçla çok düzeldi benim sonra spor diyet yaptım. Soğan kürü yaptım. En son kontrolümde sağ tarafta çok az bir kısımdı. Sen demesen fark etmezdim dedi hatta doktorum. Şekerden ve undan uzak dur. Polikistiğin en çok sevdiği şeyler.Polistik over sendomuymus hastaligim
Üzülme bende de var. Beslenme ve sporla şu an yok denecek seviyede. İlaçla çok düzeldi benim sonra spor diyet yaptım. Soğan kürü yaptım. En son kontrolümde sağ tarafta çok az bir kısımdı. Sen demesen fark etmezdim dedi hatta doktorum. Şekerden ve undan uzak dur. Polikistiğin en çok sevdiği şeyler.
Her gün yürüyüş yapmaya çalışın. Benim migrenimi çok etkiledi ben bıraktım. İlaçtan önce diyet spor soğan kürü yapıp bir ay deneyip sonra başlayabilirsiniz isterseniz. İlerleme olursa soğan kürüne 4 ay yapılıyor denersiniz iyileşme yaşayan tanıdıklarım var. İlacı alternatif tıpçılar pek önermiyor. Ama ben faydasını gördüm açıkçası.Yasmin, dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor. Biraz onyargilarim var kilo alimi yapar mi yada baska bisey
Geçmiş olsun ben genç kizligimdan beri bu hastalık ile uğraşıyorum canım 2007 beridir.bunu bir tedavisi yokmuş yani kullanacağın ilaçlar sadece biraz rahatlaman ve adetinin düzelmesi için olacaktır .evlendikten sonrada ayrı bir tedavi gerektirir hamile kalmak için.seker hastalığı gibi düşün kronik ve geçmeyen ,hani kiminin sekeri çok yüksektir ilaç kullanır kiminin şekeri vardır ama ilaca gerek yoktur öyle bir hastalık herkeste değişiyor şiddeti. Bunula yaşamayı öğrenmen gerek yani diyeceğim.
Soğan kürü uygula gerçekten çok iyi geliyorBununla yasamayi ogrenmen gerek derken korkuttun beni. Hayatimi ne gibi olumsuz etkiler bu durum
Adet düzensizliği gereğinden fazla tüyler (erkek tıpi koyu ve sert )....gibi gibi dediğim gibi kişiden kişiye değişbilir sikintilar.belki sızın ki çok fazla sıkıntılı olmaz bilemiyorumBununla yasamayi ogrenmen gerek derken korkuttun beni. Hayatimi ne gibi olumsuz etkiler bu durum
Banada yasmin vermislerdi cnm bana iyi geldi adetimi duzenlediYasmin, dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor. Biraz onyargilarim var kilo alimi yapar mi yada baska bisey
Arkadaşım 40 günde adet okuyordu geçen ay 2 ay oldu nerede ise olmadı. Hayıt tohumu kullandı adet oldu.Bayanlar bende de polistik over vardı. 2 ay boyunca soğan kürü uyguladım hattta tok karına ve günde 1 kere. Yani tam olarak bile uygulamadım . En son uzun süre adet olmadım doktor büyük kist var dedi ve adet olmam için ilaç verdi. Adet olup gittim kist de yok olmuş çok şükür. Ara ara tekrarlayacağım mutlaka sizde deneyin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?