• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL OLAMIYORUM YARDIM EDİNNN

mervee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
29
1
86
28
Merhaba,

1 ay adetim gecikti doktora gittim 4 tane küçük kist oldugunu ameliyat gerektirmediğini, hormon testi yapılması gerektiğini söyledi. Tarlusal verdi adet söktürücü kullandım 7 gün oldu hala adet olmadım. Heryeriş şiş miğdem bulanıyor. Doktorumu aradım yarın gel kan testi yapalım o halde dedi. Neden böyle oldu moralim çok bozuk. :((((

Soğan kürü deneyin bence İbrahim Saraçoğlu'nun. İlaçla gelir adetiniz çok stres yapmayın bir de.

Soğan kürünü kullan ve her ay adetten sonra günlük bir au bardağı papatya çayı iç hem adeti düzenliyor hem de sakinleştirici etkisi var çok faydalı

Polistik over sendomuymus hastaligim :KK43:
Üzülme bende de var. Beslenme ve sporla şu an yok denecek seviyede. İlaçla çok düzeldi benim sonra spor diyet yaptım. Soğan kürü yaptım. En son kontrolümde sağ tarafta çok az bir kısımdı. Sen demesen fark etmezdim dedi hatta doktorum. Şekerden ve undan uzak dur. Polikistiğin en çok sevdiği şeyler.

Üzülme bende de var. Beslenme ve sporla şu an yok denecek seviyede. İlaçla çok düzeldi benim sonra spor diyet yaptım. Soğan kürü yaptım. En son kontrolümde sağ tarafta çok az bir kısımdı. Sen demesen fark etmezdim dedi hatta doktorum. Şekerden ve undan uzak dur. Polikistiğin en çok sevdiği şeyler.

Yasmin, dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor. Biraz onyargilarim var kilo alimi yapar mi yada baska bisey

Yasmin, dogum kontrol hapi kullanmami onerdi doktor. Biraz onyargilarim var kilo alimi yapar mi yada baska bisey
Her gün yürüyüş yapmaya çalışın. Benim migrenimi çok etkiledi ben bıraktım. İlaçtan önce diyet spor soğan kürü yapıp bir ay deneyip sonra başlayabilirsiniz isterseniz. İlerleme olursa soğan kürüne 4 ay yapılıyor denersiniz iyileşme yaşayan tanıdıklarım var. İlacı alternatif tıpçılar pek önermiyor. Ama ben faydasını gördüm açıkçası.

Malzemeler:

1 adet kabuğu sağlam soğan
Saf su

Yapılışı:

Öncelikle soğanın kabuklarını ayıklayın. Bir tencerenin içine su koyun ve kaynamaya başladıktan sonra kuru soğanı 4 parçaya bölerek suyun içine atın. 5 dakika kaynattıktan sonra soğan kürünüz hazır olacaktır. İbrahim Sraçoğlu'nun soğan kürünü hazırladıktan sonra ılık bir halde tüketmeniz önerilmektedir.

Soğan kürünün diğer faydaları nelerdir?

Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti (endometriosis) ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edicidir.
Polikistik over sendromu tedavisinde faydalıdır.
Kadınların yaşadığı adet düzensizliğini ortadan kaldırmaya oldukça etkilidir.
Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.

Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.

Dolaşım sistemini düzenler.
Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.

Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.

Geçmiş olsun ben genç kizligimdan beri bu hastalık ile uğraşıyorum canım 2007 beridir.bunu bir tedavisi yokmuş yani kullanacağın ilaçlar sadece biraz rahatlaman ve adetinin düzelmesi için olacaktır .evlendikten sonrada ayrı bir tedavi gerektirir hamile kalmak için.seker hastalığı gibi düşün kronik ve geçmeyen ,hani kiminin sekeri çok yüksektir ilaç kullanır kiminin şekeri vardır ama ilaca gerek yoktur öyle bir hastalık herkeste değişiyor şiddeti. Bunula yaşamayı öğrenmen gerek yani diyeceğim.

Bayanlar bende de polistik over vardı. 2 ay boyunca soğan kürü uyguladım hattta tok karına ve günde 1 kere. Yani tam olarak bile uygulamadım . En son uzun süre adet olmadım doktor büyük kist var dedi ve adet olmam için ilaç verdi. Adet olup gittim kist de yok olmuş çok şükür. Ara ara tekrarlayacağım mutlaka sizde deneyin mutlaka.

Geçmiş olsun ben genç kizligimdan beri bu hastalık ile uğraşıyorum canım 2007 beridir.bunu bir tedavisi yokmuş yani kullanacağın ilaçlar sadece biraz rahatlaman ve adetinin düzelmesi için olacaktır .evlendikten sonrada ayrı bir tedavi gerektirir hamile kalmak için.seker hastalığı gibi düşün kronik ve geçmeyen ,hani kiminin sekeri çok yüksektir ilaç kullanır kiminin şekeri vardır ama ilaca gerek yoktur öyle bir hastalık herkeste değişiyor şiddeti. Bunula yaşamayı öğrenmen gerek yani diyeceğim.

Bununla yasamayi ogrenmen gerek derken korkuttun beni. Hayatimi ne gibi olumsuz etkiler bu durum

Bununla yasamayi ogrenmen gerek derken korkuttun beni. Hayatimi ne gibi olumsuz etkiler bu durum
Adet düzensizliği gereğinden fazla tüyler (erkek tıpi koyu ve sert )....gibi gibi dediğim gibi kişiden kişiye değişbilir sikintilar.belki sızın ki çok fazla sıkıntılı olmaz bilemiyorum

Bende 10 gündür gecikti. Soğan kürü papatya çayı içtim hiçbisi olmadı. Bende çikolata kisti var ameliyat olacaktım korkudan vazgectim. Sanırım strese girdim ondan gecikme oldu. Bugün eczaneden tarhusal ilaç aldım bir de onu içeceğim hayırlısı bakalım

Bayanlar bende de polistik over vardı. 2 ay boyunca soğan kürü uyguladım hattta tok karına ve günde 1 kere. Yani tam olarak bile uygulamadım . En son uzun süre adet olmadım doktor büyük kist var dedi ve adet olmam için ilaç verdi. Adet olup gittim kist de yok olmuş çok şükür. Ara ara tekrarlayacağım mutlaka sizde deneyin mutlaka.
Arkadaşım 40 günde adet okuyordu geçen ay 2 ay oldu nerede ise olmadı. Hayıt tohumu kullandı adet oldu.

Eğer gebelik şüpheniz yok ise hayıt tohumu bitkisel.

Doktor ilaç vermedi mi bu arada? Doğum sonrası 45 gün adet olmadım doktor ilaç verdi bittiği gibi adet olmuştum

Back