Regl olamıyorum:( Lütfen yardım edinnn

hayatimlilyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
63
5
46
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle. Benim büyük bir problemim var. Sizce regl'in 8 gün gecikmesi doğal mı ? Yani normal değil en azından biliyorum da yani olabilirliği var belki de. Ben günümü tam hatırlamıyorum ama Şubat'ın 19-18'i regl olmuştum. Bugün ayın 25'i yarın 26'sı ve ben daha regl olmadım. Benim hiç şaşmazdı gününden. Aşırı stres yapıyor zorluyor beni çok gerginim. Sürekli acıkıyorum yüzümde tek tük sivilce çıktı yani belirtiler var gibi ama halen tık yok ya kafayı yiycem :(:( Aklıma saçma olduğunu bildiğim halde başka şeyler geliyor. Lütfen içimi rahatlatabilecek birisi var mı? Kaç gündür çok huzursuzum :(

Ben 3 ay olmamıştım,düşün:1:
Yani senin durumunda da muhtemelen korkulacak bir şey yoktur.
Ben bu sebepten doktora gittiğimde "aşırı stres"ten olamıyorsun dedi ultrasonla baktıktan sonra.
Çünkü rahimde hiçbir problem görünmüyordu.
3 ayın sonunda da zaten oldum..
Ama ne olur ne olmaz doktora görünmende fayda var en iyisini o söyler sana.
Ama içini ferah tut ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bazen bir kereye mahsuz sebepsizde olsa strese bağlı mevsimlere bağlı gecikme olabiliyor biraz daha bekle olmazsan bir dr a gider maueyene olursun için rahat eder.

Teşekkür ederim hepinize...:)
Evet çok stresli bi dönem içerisindeyim bundan gecikmiş olabilir. Bir de gelmemesi de stres yapıyor elimde olmadan, buhranlar basıyor ya, çok sinirli ve gerginim.Şiştim iyice :( Bazen yoksaa ben bi şey mi yaptım falan diyorum ama o boyutta bi şey de olmadı. Umarım bir anca önce gelir yoksa o gelene kadar ben patlarım herhalde. Nisan'ın 7'sinde de sınavım var zaten. Dua edin. Sınav günü böyle berbat bi şey olsun istemiyorum. Çok sağ olun..

Kızlarrr, 3 gün önce regl oldum !! :)

O kadar rahatladım bir stres gitti üzerimden anlatamam..

Çok teşekkürler.

:)

Bende aynen senin gibiydim cok düzenli olurdu 28.gun geldi mi olurdum ama bu sefer gecikti nerdeyse 1 hafta inşallah bende senin gibi yakın zamanda olurum :)

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aşırı endişeliyim..
Haziran 20 falan gibi (tam hatırlamıyorum) sevgilimle sürtünme ile ilişki gibi bir durumumuz oldu ama en fazla 1 dakika sürdü çünkü ben istemedim.. Biraz değdi fakat ne içime girdi ne de boşaldı hem zaten 1 dakika bile sürmedi.. Buna rağmen ne olur ne olmaz diye ELLA hapı kullandım.. Temmuzun 5 inde regl olmam gerekirken daha olmadım ve bugün ayın 28'i .. Ella hapının 1 ay atlattığı doğru mu? Ya da nedir yani? Asprin falan içtim soğan kürü yaptım daha olmadım..

Back