• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl olabilirmi acaba?

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
selam,bu ayni olaydan 3 actigim konu kimseler cvp vermedi :çok üzgünüm:

kizlar ben 30 aralikda dogum yaptim,
emziriyorum oglum 7 aylik oldu ama ek mamalardan yemeklerden azar azar yedigi icin emzirmem daha az oluyor gün icinde
10 gün önce 2-3 gün boyunca kahverengi akinti gördüm sadece ,ama regl olmadi tam anlamiyla,birdahada gelmedi öyle.
10 gündür karnim sürekli sisiyor bir sertlik oluyor geri gidiyor ,anlamadim simdi nezaman adet olcam merek ediyorum
esim korunuyor korkuyorumda acikcasi tekrar hamile kalmakdan....​

regl baslangıcı olabiilir canım bi doktorunla görüş derim kesin bilgiyi o verebilir. hamile kalmak kötü oalbilir. dikkat et

bence canım test yap bende aralık 17 doğum yaptım adeti beklerken hamile olduğumu öğrendim bendede şişkinlik adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı vardı ve hamileyim bebeğimi emziriyodum eşimde korunuyodu ama

aynı durumdan bende müzdaribim 23 aralıkta doğum yaptım 40ımız çıktıktan sonra 3 aylık iğne yaptırdım 2 kez vurdurdum iğneyi ebe adet olmanı bıraksan bile uzun bi süre engeller dedi tabi gebeliğide geciktirirmiş 15 gün oldu bi daha vurdurmadım adet olmak istiyorum o yüzden benimde koyu kahverengi lekelenmem oluyo çok az ama sadece kendimi çok yorunca adet sancısı falan yok ve ben çok sık emziriyorum günde 10-20 arası diyebilirim ne zaman adet olcam ben ya kilo vermek istiyorum...

Back