Regl mi oldum yoksa kızlığım mı bozuldu?

merkursgibi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
18
10
22
Bugün saat 3 civarı masturbasyon yaptım ve anında yoğun kanamam başladı. Daha önceden kızlığımın bozulduğunu düşünüyordum hiç ilişkiye girmedim ama kendim bozmuştum. Demek ki bozulmamış durur kanamam diye bekledim ama 7 saat oldu yoğun şekilde devam ediyor. Reglimi gelecek 5 gün içerisinde bekliyordum. Acaba zar kanaması böyle uzun ve yoğun olur mu yoksa bu regl mi? Mast regli tetiklemiş olabilir mi?

siteye soru sormak için bir filtre yok canım rahatsız oluyorsan cevap vermeyeceksin merak ettiğimi sorarım :))

Zedelemiş veya zaten hassas olan bir yere bilmeden sert bir dokunuş yaparak belki de tahriş etmiş olabilirsiniz. Kolumuz bile en ufak bir yerde çizildiği zaman kanıyor. Bir doktora görünün derim

Tatlım kızlık zarı kanaması öle harıl harıl olacak bir kan değil.
Adet olabilirsin veya rahim içinde başka bir nokta hasar almış olabilir.
Adette kirli kan atacağın için sorun yaşamazsın ama adet değilsen ve bilmeden bir iç kanamaya sebep olduysan halsiz kalacağın ve seni tehlikeli bir duruma sokacağı için takip et, ihmal etme gerekirse doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…