Regl mi oldum yoksa kızlığım mı bozuldu?

merkursgibi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
18
10
22
Bugün saat 3 civarı masturbasyon yaptım ve anında yoğun kanamam başladı. Daha önceden kızlığımın bozulduğunu düşünüyordum hiç ilişkiye girmedim ama kendim bozmuştum. Demek ki bozulmamış durur kanamam diye bekledim ama 7 saat oldu yoğun şekilde devam ediyor. Reglimi gelecek 5 gün içerisinde bekliyordum. Acaba zar kanaması böyle uzun ve yoğun olur mu yoksa bu regl mi? Mast regli tetiklemiş olabilir mi?

Kızlığını neden bozdun??
Kaç yaşındasınız siz ?
İçine bişeyler mi sokmaya çalıştın inşallah içerde blr yerleri yırtmamışsındır. Doktora git bence.

Kızlığını neden bozdun??
Kaç yaşındasınız siz ?
İçine bişeyler mi sokmaya çalıştın inşallah içerde blr yerleri yırtmamışsındır. Doktora git bence.
20 yaşındayım düzenli doktor kontrolüm var nişanlımla kızlığa önem vermiyoruz bu yüzden mast yaparken bozuldu önemsemedim. kızlık açısından korkulacak bir şeyim yok sadece regl mi oldum merak ediyorum.

Ben anlamıyorum yok sevgilim yok nişanlım yok sözlüm deyip bu derece nasıl güvenebiliyorsunuz??sizi bırakıp gitmeyeceği ne malum ondan sonra gelene nasıl anlatacaksınız eski nişanlımla önemsemiyorduk mu ?
insanlar gün geliyor kaç senelik eşlerinden darbe yiyor..
Umarım bu derece güvendiğiniz nişanlınızla evlenir ve mutlu olursunuz. umarım yarı yolda bırakılmaz ve önemi yok dediğiniz kızlık zarı başınıza dert olmaz.

Merakınızı gidermeye de doktora gidin.

semracığım kızlık zarı bekaret göstergesi değildir. dinde bile böyle bir uygulama yok bırakın cahiliye dönemi adetlerini. ben zarım olmasa bile bakire bir kadınım çünkü ilişkiye girmedim ve kimseye de kanıtlamak zorunda değilim. ayrıca zarsız doğan kadınlar var onlar doğuştan namussuz o zaman hahah. bana inanmayan eşim olmasın hayatım az ayaklarınızın üstünde durun. ayşe duman videolarını tavsiye ederim. :)

Ay abartmasanız mı acaba? Kız hala bakire. Kızlık zarı dediğiniz şey nedir ki? Önemli olan bakire olması.

Buna bu anlamları yüklediğiniz için binlerce yorum yazılmış vajinismus konusu var burada.

Kocasından "darbe" yiyen -darbe de neyse- kocasının mabadına tekmeyi bassın. Bir davarla evli olmaya gerek yok.

Umarım siz de yalnızca sizi seven, geçmiş hayatınıza ve kararlarınıza saygı duyup size değer veren biriyle olursunuz.

Bunu siz biliyorsunuz ben biliyorum. Karşısına çıkan insanlar aynı düşünmeyebilir. Ben namuzsuzluk olarak bir ithamda bulunmadım. Elbetteki anlattıklarınızı bilecek kadar eğitimli biriyim.

İnsan namusunu sadece kendi için korur başkası için değil hep bunu savunmuş biriyimdir. Yaşı çok genç ve ilerde yaşayabileceği zoruklar aklıma geldi o panikle yanlış anlatımda bulunmuş olabilirim.

Sorun etmiyorsanız sıkıntı yok ozaman adetsinizdir ya da bozulmuştur. Kanama daha da artarsa doktoru tavsiye ederim. Hayırlı akşamlar

teşekkür ederim hayırlı akşamlar. Allah bizlere inanacak hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Değerimizi bununla ölçmemeliyiz. Eğitimliyseniz bilirsiniz, hiç ilişki deneyimi yokken bile kan gelmeyebilir. Buna değer verilirse bundan sebep kadınlar ölür. Nitekim de ölüyor...

İroni mi anlamadım . 7 saat sürer mi kanama o kanama dediğinde 3-4 damla bir kan oluyor yani. Adet olmuşsun hahaha
ya benim de önceki bozulduğunu düşündüğüm kanama 2-3 damla oldu hahahah ama bu hemen ardından olunca bilemedim cahilliğime verin hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…