Regl mi oldum yoksa kızlığım mı bozuldu?

merkursgibi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
18
10
22
Bugün saat 3 civarı masturbasyon yaptım ve anında yoğun kanamam başladı. Daha önceden kızlığımın bozulduğunu düşünüyordum hiç ilişkiye girmedim ama kendim bozmuştum. Demek ki bozulmamış durur kanamam diye bekledim ama 7 saat oldu yoğun şekilde devam ediyor. Reglimi gelecek 5 gün içerisinde bekliyordum. Acaba zar kanaması böyle uzun ve yoğun olur mu yoksa bu regl mi? Mast regli tetiklemiş olabilir mi?

Konunun detayini bilmeden yorum yapmak guc kizligin bozulması icin onun zorlanmasi lazim bunu yaptiysayniz muhtemelen bozulmustur bazi zarlar esnek oluyor daha once deneginizde belki bozulmadi ama bu sefer bozulmuş olabilir

Konunun detayini bilmeden yorum yapmak guc kizligin bozulması icin onun zorlanmasi lazim bunu yaptiysayniz muhtemelen bozulmustur bazi zarlar esnek oluyor daha once deneginizde belki bozulmadi ama bu sefer bozulmuş olabilir
yarına gözlemleyeceğim artık. teşekkürler

Kızlık zarı bozulduğunda 7 saat yoğun kanama olmaz.
Masturbasyon yaparken kızlık zarı bozulmaz. Özellikle vibratör mantığı ile bir şey kullanmadysanız.
Mastrbasyon, regliye yakın tarihte ise 1-2 gün gibi evet kasılmalar sebebiyle tetikler.

Aferin vallahi takdir ettim bir kadın açısından önemli olmaması gerektiğini savunmanı dini karıştırmayı tenzih edersek..
Ama bakire değilsin be yavrum kendi topraklarını kendin işgal etmişsin

teşekkür ederimmmm

Direk sorunuza cevap vereyim evet mastürbasyon regli tetikler. Ben reglim geciktigi zaman kocama yavşıyorum hemen ertesi gün kanama başlıyor.
Tıbben açıklama yapamam elbetre ama böyle bir gerçek var.
Artı saatlerce kesilmeyen bekaret kanaması olacağıni düşünmüyorum. Bir noktada kesilir yani.

8. saatte falan kahverengi leke gelmeye başladı bakalım yarın anlayacağım muhtemelen. teşekkürlerr

Eee önemli değilse ne soruyorsun bu platforma.
Git doktora öğren o zaman.
Çok bilmişlik yapma.
Sana burda kızlık zarı muayenesi yapmak icin aç bacaklarını çek dudaklarını mı dicez.
Git nişanlına anlat derdini…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…