Regl mi hamilelik mi

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
90
12
88
Kızlar merhaba bir sorum olacak. Adetime 9 gün var 2 gündür göğüslerimin yanlarında koltuk altı kısmında ağrı var ama sadece dokununca olan ağrılar çok aşırı bir şişlik de yok normal yumuşaklar gerginlik yok yani. Sivilce gibi belirtilerimde var. Sizce bu regl belirtisi mi hamilelik mi? Göğüslerimde hep ağrı oluyor aynı bu şekilde ama 6 7 gün kala sonra adet oluyorum 10 gün önce olunca bu ağrı kafama taktım. Sizce nedir ilişki yasayali da Daha 13 gün oluyor yumurtlama günüm de değildi litfen cevaplarinizi bekliyorum

Bende takipteyim bu konuları. Benimde adete 7-8 gün var. Beyaz kremsi akıntım var. Umarım vardır bişe. Çokta umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. Hayırlısı olsun inşallah

Hamilelikte göğüs ağrısı bu kadar hafif olmaz sanırım benim sadece yan taraflarda dokununca olan bir ağrı

Bende takipteyim bu konuları. Benimde adete 7-8 gün var. Beyaz kremsi akıntım var. Umarım vardır bişe. Çokta umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. Hayırlısı olsun inşallah
Benimde var ama hep oluyor hafif kokulu. Öyle uzama falan da yok

Bu hamilelik belirtisi olabilirmi peki.
Karın ağrım yok.sadece bel ağrım var.
Keşke bilebilsem bende bunların cevabını arıyorum bende ne bel ne kasik ağrısı var sadece göğüs yanlarımda hafif ağrı var daha Ilişki yasaklı 13 gün oluyor bu kadar erken olur mu bu belirti. Ve vücudumda hiç bir farklılık yok regl öncesi hissetiğim göğüs ağrısı ama normalde 5 6 gün önce olurdu şimdi 9 gün var ve hafif ağrı var dokununca ama öyle dolgunlasma da yok sadece bastirinca içeride biraz oluyor

Beyaz akıntın daha önce oluyormuydu.
Geçen ay hiç dikkat etmedim ama bu aralar çok oluyor akıntı

Kızlar benim de bugün adet olmam gerekiyor benim adetim çok ama çok düzenlidir on günden fazla oldu sanırım göğüslerim çok çok sızlıyor acıyor ara ara göğüs uçlarım sızlıyor adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor kasıklarım da sızlıyor 7 aydır korunmuyoruz ben de her an adet olacakmışım gibime geliyor her ay hayal kırıklığı yaşıyorum beklemek en zor kısmı işin adetimin gecikmesini beklemek işte işin zor yanı allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşşalah

Sonucun ne oldu canım ?

bana hamilelik gibi gelmedi ama hiç belli olmaz Allha gönlüne göre versin

Herkese gore farklilik gosterir burdan birsey diemeyiz regl ya da hamileliktir diye o yuzden gununu bekle derim canim

Benim hamilelikteki ilk belirtim hatta tek belirtim on gün önce başlayan göğüs ağrısıydı normalde dediğin gibi beş altı gün kala olurdu

Canım bende 26 mayısa adet oldum 31 mayısa bitti ve 4 5 6 ovilasyon. Testi koyu çıktı sonra ovilasyon bir hafta sonra göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı kasık agrım ara sıra batma oluyor benim reglime 20 kala başladı bekliyorum bende şuanda umarm bebiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…