Benimde var ama hep oluyor hafif kokulu. Öyle uzama falan da yokBende takipteyim bu konuları. Benimde adete 7-8 gün var. Beyaz kremsi akıntım var. Umarım vardır bişe. Çokta umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. Hayırlısı olsun inşallah
Bu hamilelik belirtisi olabilirmi peki.Benimde var ama hep oluyor hafif kokulu. Öyle uzama falan da yok
Keşke bilebilsem bende bunların cevabını arıyorum bende ne bel ne kasik ağrısı var sadece göğüs yanlarımda hafif ağrı var daha Ilişki yasaklı 13 gün oluyor bu kadar erken olur mu bu belirti. Ve vücudumda hiç bir farklılık yok regl öncesi hissetiğim göğüs ağrısı ama normalde 5 6 gün önce olurdu şimdi 9 gün var ve hafif ağrı var dokununca ama öyle dolgunlasma da yok sadece bastirinca içeride biraz oluyorBu hamilelik belirtisi olabilirmi peki.
Karın ağrım yok.sadece bel ağrım var.
Beyaz akıntın daha önce oluyormuydu.Keşke bilebilsem bende bunların cevabını arıyorum bende ne bel ne kasik ağrısı var sadece göğüs yanlarımda hafif ağrı var daha Ilişki yasaklı 13 gün oluyor bu kadar erken olur mu bu belirti. Ve vücudumda hiç bir farklılık yok regl öncesi hissetiğim göğüs ağrısı ama normalde 5 6 gün önce olurdu şimdi 9 gün var ve hafif ağrı var dokununca ama öyle dolgunlasma da yok sadece bastirinca içeride biraz oluyor
Evet benim hep oluyor. Ocak ayında enfeksiyon için ilaç kullandım ondan sonra beyaz hafif kremsi ekşi gibi kokulu akintim oldu hep şuan da var.Beyaz akıntın daha önce oluyormuydu.
Geçen ay hiç dikkat etmedim ama bu aralar çok oluyor akıntı
Canm bende de ayni akinti var 19 nisanda hasta oldum bakalm bekliyorumBende takipteyim bu konuları. Benimde adete 7-8 gün var. Beyaz kremsi akıntım var. Umarım vardır bişe. Çokta umutlanmak istemiyorum sonra üzülürüm diye. Hayırlısı olsun inşallah
Canım ne oldu inşşalah adetin gecikti miCanm bende de ayni akinti var 19 nisanda hasta oldum bakalm bekliyorum
Sonucun ne oldu canım ?Kızlar merhaba bir sorum olacak. Adetime 9 gün var 2 gündür göğüslerimin yanlarında koltuk altı kısmında ağrı var ama sadece dokununca olan ağrılar çok aşırı bir şişlik de yok normal yumuşaklar gerginlik yok yani. Sivilce gibi belirtilerimde var. Sizce bu regl belirtisi mi hamilelik mi? Göğüslerimde hep ağrı oluyor aynı bu şekilde ama 6 7 gün kala sonra adet oluyorum 10 gün önce olunca bu ağrı kafama taktım. Sizce nedir ilişki yasayali da Daha 13 gün oluyor yumurtlama günüm de değildi litfen cevaplarinizi bekliyorum
27 mayıs adet oldum cnmCanım ne oldu inşşalah adetin gecikti mi
İnşşalah gelecek sefere hamişşşş haberi alırsın27 mayıs adet oldum cnm
Hayirlisi cnmİnşşalah gelecek sefere hamişşşş haberi alırsın
Canım bende 26 mayısa adet oldum 31 mayısa bitti ve 4 5 6 ovilasyon. Testi koyu çıktı sonra ovilasyon bir hafta sonra göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı kasık agrım ara sıra batma oluyor benim reglime 20 kala başladı bekliyorum bende şuandaKızlar merhaba bir sorum olacak. Adetime 9 gün var 2 gündür göğüslerimin yanlarında koltuk altı kısmında ağrı var ama sadece dokununca olan ağrılar çok aşırı bir şişlik de yok normal yumuşaklar gerginlik yok yani. Sivilce gibi belirtilerimde var. Sizce bu regl belirtisi mi hamilelik mi? Göğüslerimde hep ağrı oluyor aynı bu şekilde ama 6 7 gün kala sonra adet oluyorum 10 gün önce olunca bu ağrı kafama taktım. Sizce nedir ilişki yasayali da Daha 13 gün oluyor yumurtlama günüm de değildi litfen cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?