- 26 Mayıs 2023
- 63
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi tamamdanolmus
Test yapmadan bilemeyizArkadaşlar merhaba, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kanamam 1 haziranda başlayıp 15 haziranda bitmişti. 20 haziranda beyaz akıntım başladı sanırım yumurtlama günümdü. Eşimle kanama bittiğinden beri 2 günde bir falan ilişkiye giriyoruz 20 haziranda da ilişkiye girdik. Pazartesi günü yine ilişkiye girdik bu sefer çok az miktarda açık pembe renkli bir kanamam oldu. Ertesi gün bayram temizliği yaptık ve lekelenme gibi kahverengi lekem gelmeye başladı. Kasıklarıma ağrı giriyor temizlikten dolayı yorulduğum içindir diye düşünüyorum ama içime de kurt düştü hamilelik olabilir mi? Tekrar kimyasal gebelik veya sağlıksız gebelik geçirmekten çok korkuyorum. Lütfen akış verin?
Çok korkuyorum ya yine kimyasal olursa diye yapmaktan çekiniyorum. 15 gün kanamadan sonra bu kadar kısa süre içinde tekrar regl olur muyum peki?Test yapmadan bilemeyiz
Sağlıksız bir gebelik olmasından çok korkuyorumHer ikisi de olabilir bence. Bir kaç gün daha bekleyip idrar testi yapın
Ben kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldim çok şükürÇok korkuyorum ya yine kimyasal olursa diye yapmaktan çekiniyorum. 15 gün kanamadan sonra bu kadar kısa süre içinde tekrar regl olur muyum peki?
Sizin kanamanız kaç gün sürdü peki? Bilemiyorum ya pazartesi günü ilişkiye girdikten sonra böyle lekelenme başladı girmeseydik olur muydu bilmiyorumBen kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldim çok şükür
Anlayamıyorum regl ağrısı gibi ağrı giriyorYerleşme sancısı karnın hangi tarafında olur
İnşallah değildir, iyiyi düşünün bol bol dua edin. Hamileyseniz kese görünene kadar muhakkak düzenli kan verin. 1-2 kere verip beklemeyinSağlıksız bir gebelik olmasından çok korkuyorum
Doğru sonucu kan testi verir ne yazık ki bekleyerek bir şey olmuyor. Endişenizi iyi anlıyorum..Arkadaşlar merhaba, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Kanamam 1 haziranda başlayıp 15 haziranda bitmişti. 20 haziranda beyaz akıntım başladı sanırım yumurtlama günümdü. Eşimle kanama bittiğinden beri 2 günde bir falan ilişkiye giriyoruz 20 haziranda da ilişkiye girdik. Pazartesi günü yine ilişkiye girdik bu sefer çok az miktarda açık pembe renkli bir kanamam oldu. Ertesi gün bayram temizliği yaptık ve lekelenme gibi kahverengi lekem gelmeye başladı. Kasıklarıma ağrı giriyor temizlikten dolayı yorulduğum içindir diye düşünüyorum ama içime de kurt düştü hamilelik olabilir mi? Tekrar kimyasal gebelik veya sağlıksız gebelik geçirmekten çok korkuyorum. Lütfen akış verin?
Kimyasal gebelik geçirdiğim için geçen ay kan takibi yaptım şu an kollarım delik deşik hâlâ. Çok yıpratıcı bir sürwç ama insan merak ediyor. Dua edip bekleyeceğim. Kanamam 15 gün n sürdüğü için regl günüm ne zaman onu da bilmiyoona göre hesap yapayım desem o da belli değilİnşallah değildir, iyiyi düşünün bol bol dua edin. Hamileyseniz kese görünene kadar muhakkak düzenli kan verin. 1-2 kere verip beklemeyin
Biliyorum ama korkuyorumDoğru sonucu kan testi verir ne yazık ki bekleyerek bir şey olmuyor. Endişenizi iyi anlıyorum..
Korkunun ecele faydası yokkkBiliyorum ama korkuyorum
Bence tam tersi en az 1 hafta adet gecikmesinden sonra kan verin. İnsan hem delik deşik oluyor hem hayal kırıklığına uğruyor sonra.İnşallah değildir, iyiyi düşünün bol bol dua edin. Hamileyseniz kese görünene kadar muhakkak düzenli kan verin. 1-2 kere verip beklemeyin
Bekleyeceğim ama kafamada soru işaretleriyle :’) inşallah sağlıklı haberleri alırız ikimiz deKorkunun ecele faydası yokkkBen de aynı durumda sayılırım. 2 kere test yaptım 2.çizgi göremedim. Tekrar etmeye cesaret yok kan testine de yok.. Pazartesiye kadar bekleyeceğim. Eğer sen de bekleyebilirsen biraz daha bekle bence.
Evet geçen aydan kalma izler hâlâ kolumda duruyor çok sancılı ve yıpratıcı bir süreçBence tam tersi en az 1 hafta adet gecikmesinden sonra kan verin. İnsan hem delik deşik oluyor hem hayal kırıklığına uğruyor sonra.
Umarıııım.Bekleyeceğim ama kafamada soru işaretleriyle :’) inşallah sağlıklı haberleri alırız ikimiz dehayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ben de cok korkmustum sağ kasık da ağrım vardı cok kan verdim. Aynı şekilde delik deşkti. Napalım uğraşıyoruz . İnşallah güzel haberlerKimyasal gebelik geçirdiğim için geçen ay kan takibi yaptım şu an kollarım delik deşik hâlâ. Çok yıpratıcı bir sürwç ama insan merak ediyor. Dua edip bekleyeceğim. Kanamam 15 gün n sürdüğü için regl günüm ne zaman onu da bilmiyoona göre hesap yapayım desem o da belli değil