• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl mi? Ara kanama mı? Yerleşme kanaması mı?

gossdese

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
64
19
8
34
Selam kızlar, daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim ,bir de 5 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi atmadığı için. son iki aydır korunmayı bıraktık kürtaj olduğunda bile regli düzenim düzenliydi fakat bugün döngümün 16. gününde yani adet olmama on gün varken regl oldum o kadar yoğun değil fakat arama ara kanama kadar da az değil . Yaklaşık 20 yıldır regl oluyorum ilk defa döngüm 16 gün sürdü bunun nedenini çözemedim acaba hormonlardan mı yoksa başka bir durum var mı gebe kalmayı çok istiyorum ama kendim şu an umutlandırmak da istemiyorum başından böyle bir durum geçen var mı

Merhabalar bende gebelik düşünüyorum aynı şekilde 15günlük döngü sonunda 15martta 2 günlük çok yoğun olmayan bir kanama yaşadım ve hala bekliyorum test yaptım çıkmadı kan tahlili verdim çıkmadı aslında bat 23 marttı 1 hafta geçti üzerinden göğüs hassasiyetim çok fazla oldu ara ara regli olacakmış gibi sancılarm olıyor 15 nisanı bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız

Back