Regl konusunda yardıma ihtiyacım var bakar mısınız??

mujdeci

Sevgi Neydi? Sevgi EMEKTİ
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.095
4
316
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 26 yaşında bekar bir bayanım.son adet tarihim 5.02.2011, her ay 3-4 gün erken regl oluyorum düzensizlik yok.ancak 2 nisanda 9 günlük ümre ziyaretim olacak ve hesaplamalarıma göre adetimin 4-5. günü orada olacağım ve neredeyse ziyaretin yarısı ibadeten uzak kalmam gerekecek. şimdiden mart ayındaki ve nisan ayındaki adetimi erkene çekmem için ne yapmam gerekiyor. böyle bir durumda ilaç kullanmam ban zarar verir mi? mutlaka sizlerde tatil için ya da böyle bir durum için değiştirme yapmışsınızdır tecrübelerinizi benle paylaşın
bu arada adetime 5-6 gün var fazla vaktim yok.. bitkisel önerilerinize de açığım..

slm,nisanda ümreye gideceksen eğer nisandaki adetine yakın kullanmaya başlamalısın,eczanelerde satılıyor adet geciktirmek için ismini hatırlayamadım şimdi,ama istersen bi kadın doğum dr.una danış canım,Allah şimdiden kabul etsin bizlerede dua et inş.tüm bebek isteyenlere..

slm,nisanda ümreye gideceksen eğer nisandaki adetine yakın kullanmaya başlamalısın,eczanelerde satılıyor adet geciktirmek için ismini hatırlayamadım şimdi,ama istersen bi kadın doğum dr.una danış canım,Allah şimdiden kabul etsin bizlerede dua et inş.tüm bebek isteyenlere..

cevap için teşekkür ederim ancak ben geciktirmek istemiyorum çünkü geciktiği zaman çok gergin oluyorum :) erkene alıp hani regl dönemi bittikten sonra rahatlamış şekilde gitmek istiyorum erken görmek için acaba bi çözüm var mı diye merak ettim ama sanırım yok..
tabiki dua ederim hatta isim izim özel dualarınızı da alıcam inşallah.. ilginiz için tekrar teşekkürler..
başka önerisi olan var mı acaba????

canım Primolut diye bir ilaç var..eczaneye sorabilirsin,erkene alabiliyor..
bir sor istersen.

canım Primolut diye bir ilaç var..eczaneye sorabilirsin,erkene alabiliyor..
bir sor istersen.

canım ben bu ilacı aldım ama eczacı geciktirir dedi yani bu ayı geciktirip diğerine geldiğinde yeni temizlenmiş olursun dedi eee erkene alıyosa bütün hesaplar karışacak =)) daha başlamadım ilaca en iyisi doktora gitmek.. cevabın ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…