- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Umarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah benimde beslenmeden böyle olmuştur. Bu ara düzensiz besledim inşallah onun etkisidirmerhaba benimde senin gibi oldu canım
biz ocakta tüp bebek denemiştik yumurta alımı olduğu için benden sonrasındaki adet dönemimde senin dediğin gibi 3 gün geldi kesildi hemen hatta korkmuştum çünkü bir önceki ay ilaçla vücuda müdahale edildiği için bir sonraki ay vücut toparlayamıyor kendini diye düşündüm sonraki ay beslenme düzenime dikkat ettim ve düzeldi büyük ihtimalle bazı aylarda mevsimsel değişiklikler oluyor ve vücudumuz değişiyor ..
Abla ben daha 27 yaşındayım inşallah erken menepoz değildirKorkutmak istemem ama hormon testlerinizi tekrar yaptirin.Bende aynisini yasadim ve malesef erken menepoz
canım yumurta sayısı her ay değişir bende müdahale olduğu için bir önceki ayda o ayda büyük ihtimalle yumurta az oluştu diye tahmin ediyorum artık vücudumu tanımaya başladım sanırımAyy inşallah benimde beslenmeden böyle olmuştur. Bu ara düzensiz besledim inşallah onun etkisidir![]()
çok sevindim kuzum evlat sahibi olabilmeneAbla ben daha 27 yaşındayım inşallah erken menepoz değildir7 senede zorla 1 evlat sahibi olabildim inşallah menapoz değildir
![]()
Doğal yolla oldu çok şükür. Rahimde perde var Dr lar ameliyat önermedi garantisi yok tekrar düşük olabilir diye 2 düşüğüm oldu kanımda pıhtılaşma dan kaynaklanıyomuş ve kızımda erken doğum oldu çok şükür iyi yanımda şükürler olsun verene. 9 aydır korunmadm 2 kimyasal oldu bilmiyorum 4 aydır da adet düzenim bu haldeçok sevindim kuzum evlat sahibi olabilmene
tüp bebek mi doğal yolla mi oldun ?
Malesef canımızın kıymetini bilmiyorz aslında her zaman sağlıklı beslenmeliyiz ama malesef uygulayamıyorm. Hızlı kilo artışı olunca vucut afallıyo muhtemelen böyle oldu benim. Hamile kaldınız mı peki kavuştunuz mu evladınızacanım yumurta sayısı her ay değişir bende müdahale olduğu için bir önceki ayda o ayda büyük ihtimalle yumurta az oluştu diye tahmin ediyorum artık vücudumu tanımaya başladım sanırım
sağlıklı ve düzenli beslenmek çok önemli
her ay aynı düzende olacak diye bir kaidesi yok
benimde yıllardır hiç gecikmezdi bir keresinde 6 gün gecikti aman Allah 'ım deyip doktora gittik
çünkü hamile kalmak istiyordum yıllardır , maalesef doktor mevsimsel değişiklikler dedi ..
Çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah ..Doğal yolla oldu çok şükür. Rahimde perde var Dr lar ameliyat önermedi garantisi yok tekrar düşük olabilir diye 2 düşüğüm oldu kanımda pıhtılaşma dan kaynaklanıyomuş ve kızımda erken doğum oldu çok şükür iyi yanımda şükürler olsun verene. 9 aydır korunmadm 2 kimyasal oldu bilmiyorum 4 aydır da adet düzenim bu halde![]()
yok canım maalesef benim 6 senedir bir kere bile hamile kalamadımMalesef canımızın kıymetini bilmiyorz aslında her zaman sağlıklı beslenmeliyiz ama malesef uygulayamıyorm. Hızlı kilo artışı olunca vucut afallıyo muhtemelen böyle oldu benim. Hamile kaldınız mı peki kavuştunuz mu evladınıza
Sağol canm. Evet kanda düşük sayıda çıkıyo değer sonra kanama oluyo bebek tutunaöadan düşmüş oluyo canm. Bende bugün den itibaren diyete başladm dikkat Edicem artkÇok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah ..
kimyasal nasıl anlaşılıyor ben hiç hamile kalmadım hep merak etmişimdir betada gözüküyor mu ?
şuanda senin yapman gereken ilk önce düzgün beslenmek bende aynı durumda doktorlar da dedi sağlıksız besleniyorum hala da bırakamıyorum bazı seyleri şu durumlar bana biraz vesile oldu sayılır düzensiz beslenmeyi kestim hatta kilo bile aldım fazlasıyla
Kanım fazla canm ondan koyulaşıyo. Kan vermem gerek ama kan alınamıyor pıhtılaşıyo. Çok can yaktığı için onuda yapamadım. 2. İstiyorum kızıma arkadaş olsn diye ama nasip olmadı. İnşallah isteyen herkes enasip etsin rabbim. Bu mubarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsinyok canım maalesef benim 6 senedir bir kere bile hamile kalamadım
eşimde sorun var ameliyat oldu vitaminler tedaviler sonrasında bir tüp bebek denemesi oda olumsuz oldu.
tam ikinci için görüşmüştük ki malum durumlardan dolayı pek bir yere adım atamıyoruz
İnşallah ikinciyi istiyorsan Allah sana bu ayda nasip etsin
Kan yapıcı şeyler yiyin mutlaka keçiboynuzu pekmezi gibi bende yediğim zaman çok iyi geliyor eşine de yedir mutlaka
Amin canım inşallah bir an önce nasip etsin Allah ..Sağol canm. Evet kanda düşük sayıda çıkıyo değer sonra kanama oluyo bebek tutunaöadan düşmüş oluyo canm. Bende bugün den itibaren diyete başladm dikkat Edicem artk
Kanım fazla canm ondan koyulaşıyo. Kan vermem gerek ama kan alınamıyor pıhtılaşıyo. Çok can yaktığı için onuda yapamadım. 2. İstiyorum kızıma arkadaş olsn diye ama nasip olmadı. İnşallah isteyen herkes enasip etsin rabbim. Bu mubarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
İlaç yazmıştı ama hamile kalınca kullanılıyor canm. Önce hamile kalmam gerek ilacı kullanmam için. 1 sene dolmadan Dr lar ilaç vermiyor malesef hamile kalmak içinAmin canım inşallah bir an önce nasip etsin Allah ..
Doktor bunun için ilaç vermiştir sana yada iğne inşallah şu durumlar bir an önce geçsin doktora gidip kontrollü bir şekilde hamile kalırsın dediğin gibi kimyasal cok zor
Allah yardımcın olsun o zaman bir an önce atlatalım bende tedavime başlamak istiyorumİlaç yazmıştı ama hamile kalınca kullanılıyor canm. Önce hamile kalmam gerek ilacı kullanmam için. 1 sene dolmadan Dr lar ilaç vermiyor malesef hamile kalmak için
İnsallah canim.Allah yardımcın olsun o zaman bir an önce atlatalım bende tedavime başlamak istiyorum