Bence bu ay oluruna birak. Bekle birazcik daha kuzum. Hem ona verecegin paraya yazık hemde gereksiz yere moralin bozulabilir. En guzeli kafandan bu ay icin bunu at. Bir sonraki yumurtlama gununu degerlendir yine, ve icini rahat tut. Soyle anlatayim uzun olacak ama ikinci kizimi düşündüğümüzde her ay belirti kahverengi lekeler gogus ucuma kadar kararmalar neler yasadim. Inan her ay kesin bu ay hamileyin diyordum ve kanamam olsa bile surekli test yapıyordum. Hep negatif cikiyordu. Artik dedim tmm olursa olur olmazsa olnaz. 6 ayda 50 den fazla test yapmisimdir. Iste ogrendigim ay inan ogrenmeden bir kac gun oncesine kadar neredeyse hic belirtim yoktu sadece gaz vardi. Birde rahatsizlandim 2 gun asiri atesin oldu. Birde sadece kendimi yormustum 6 saate yakin banyoyu bastan asagi yikamistim bel agrim olmuştu adet olacakmisim gibi. Oda 1 gun surdu zaten. Meger hamileymisim. Saclarimi boyayacaktim sadece gazdan bir suphe dustu icime dedim son bur test daha yapiyim oyle boyayim. Oylesine aldimki gebeymisim.. Nette yazan hamilelik belirtilerinin hepsini yada yarisini bile adetin 1-2 hafta gecmeden asla yasamiyorsun cnm. 2 kizim var inan. Hatta ilk kizimda zerre midem bulanmadi hic. Oysa herkes mide bulantisindan bahseder, ilk bulgu odur oysaki. Yani hamile olabilirsin hic belirtin yokkende veya 1-2 tanesi varkende... Suan sadece oluruna birak. Insanin psikolojisu bozuluyor test yapip tek cizgiyi görmekten. Ben senin bebegin olacagina Allah'in izni ile inanıyorum ve insallah isteyen herkesin olur. Ama kendini yipratma moralin yuksek olmali ki hormonlarin duzgun çalışsın. Saglikli beslen. Kendini mutlu et, gez toz keyfine bak.. Insallah olacak