Prospektüsünü okuyun adet amaçlı ise içmeyin .Hanımlar merhaba,
devlet Hastanesi'nde bir kadın doğum uzmanına muayene oldum. Muayene sonrası adetimin gecikip gecikmedigini sordu 4 gün kadar geciktiğini söyledim. O da bana adet oldurucu ilaç ve antibiyotik verdi. Adet ol bitince gel görüşelim dedi. Hastaneden çıktım ilaclari aldım kullanmaya başlamadan akşam adet oldum. Doktora da ulaşamadığım için ilaçları kullanıp kullanmayacagim konusunda kararsız kaldim. Mantıken adet olmam için verdiğine göre kullanmayayim diye düşünmekle birlikte kararsızım. Sizlere bir danışayım istedim.
Bu konunun sağlıkla ilgili olduğunu ve yorum ile karar verilemeyeceğini biliyorum ama dediğim gibi doktora ulaşamadım. Sadece fikir amaçlı soruyorum. Takvimde de çalışıyor gözükmüyor. 10 gün sonra bir daha takvim başlangıcı. Muhtemelen izne ayrıldı.
sıvı varmış yumurtaliklarimda onun için sanırım. Regl için ilaç yazıyorum dediği için ben antibiyotiği anlayamadım.Adet söktürücü anlaşılır ama antibiyotik ne için verildi enfeksiyon falan mı var dedi
Biri hormon ilacı adet için.Prospektüsünü okuyun adet amaçlı ise içmeyin .
Hormon testleri vermiştim daha once o yüzden istemedi yeniden vermemi.Herhangi bir doktora gidin 2. 3. Gün hormon testi oluyor onu yaptırın sonucu gösterin. İlacın kullanma talimatında yazar
Adet günü yapılan testleri yaptı mı o sıvı reglle kesin atılıyor mu bilemedim e nabızdan muayneye bakın ne tanımı koymuşHormon testleri vermiştim daha once o yüzden istemedi yeniden vermemi.
Ultrasonda sıvı gözüküyor yumurtaliklarimda anladığım kadarıyla adetimle birlikte o sıvı atılacak. Adet olmam için ilaç verdi ve yanına enfeksiyon için kullanılan antibiyotikler vermiş. Adet sonrası çağırması da o yüzden. Bu benim yorumum tabi.
Öyle yapayım dimi. Neticede bir sıvı var onunda temizlenmesi lazım. Çok teşekkür ederimAdet için olan hariç kullan tedavini eksik bırakma canım
Adet günü yapılan testleri yaptırmıştım daha yeni. O yüzden yeniden istemedi.Adet günü yapılan testleri yaptı mı o sıvı reglle kesin atılıyor mu bilemedim e nabızdan muayneye bakın ne tanımı koymuş
Şifa bulursunuz inşallahÖyle yapayım dimi. Neticede bir sıvı var onunda temizlenmesi lazım. Çok teşekkür ederimBen bu platformda böyle içten destek görünce çok mutlu oluyorum
Siz yine başka doktora bi gidin adet olunca mı gel dedi ilaç bitince miAdet günü yapılan testleri yaptırmıştım daha yeni. O yüzden yeniden istemedi.
O sıvı reglle atılıyor mu onu ben de bilemedim.
E nabız dan baktığımda menstrüasyon yazilmis yalnızca. Zaten öyle yoğun ki onu bile yazması oskarlik başarı. Muayene olurken 100 bin kişi kapıyı çaldı.
Adetin bitince gel dediSiz yine başka doktora bi gidin adet olunca mı gel dedi ilaç bitince mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?