Regl iken masturbasyon 😔😔

Regl iken yâda değilken mastürbasyon yapmandan utanmana gerek yok.Zararli da değildir hatta kadında ki gerginliği azalttığı için olumlu etkisi vardır.

ağrı veya gergınlıge evet ama kesılmesı pek mantıklı gelmedı

Mastürbasyon u neden utanarak yazıyorsunuz ki , inanın özellikle regldennbir iki gün önce inanılmaz bir istek geliyor kadınlara ve partneri yoksa, mümkün değilse vs kendi gayet tatmin olabilir. Lütfen utanmayın.

Mastürbasyon u neden utanarak yazıyorsunuz ki , inanın özellikle regldennbir iki gün önce inanılmaz bir istek geliyor kadınlara ve partneri yoksa, mümkün değilse vs kendi gayet tatmin olabilir. Lütfen utanmayın.
normalı anormal yapmakda ustumuze yok emzırme masturbasyon regl aldı basını gıdıyor bır utanma

normalı anormal yapmakda ustumuze yok emzırme masturbasyon regl aldı basını gıdıyor
Bu kadar kolay zevk verebilen bir organimiz var , ama biz utanarak dokunuyrouz. Neden? Çünkü mastürbasyon= erkeklik demek dimi. Gerçekten sinir bozucu

regl ıken masturbasyon yaptıgımda bende oyle bır etkı olmuyor hıc
İlk başladığı gün demiş konu sahibi sanırım daha tam baslamamis adeti sizin de böyle olabilir

İlk başladığı gün demiş konu sahibi sanırım daha tam baslamamis adeti sizin de böyle olabilir
normalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada da

normalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada d adetzamani hormonlari

normalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada da
Adet zamanı ve sonrası dönemde istek artması olur normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…