SağolBöyle kesileceğini sanmıyorum reglin bazen adet dönemleri uzun yada kısa olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SağolBöyle kesileceğini sanmıyorum reglin bazen adet dönemleri uzun yada kısa olabiliyor
normalı anormal yapmakda ustumuze yok emzırme masturbasyon regl aldı basını gıdıyor bır utanmaMastürbasyon u neden utanarak yazıyorsunuz ki , inanın özellikle regldennbir iki gün önce inanılmaz bir istek geliyor kadınlara ve partneri yoksa, mümkün değilse vs kendi gayet tatmin olabilir. Lütfen utanmayın.
Bu kadar kolay zevk verebilen bir organimiz var , ama biz utanarak dokunuyrouz. Neden? Çünkü mastürbasyon= erkeklik demek dimi. Gerçekten sinir bozucunormalı anormal yapmakda ustumuze yok emzırme masturbasyon regl aldı basını gıdıyor
aynen oyle bısey derdımde neyse artık :)Bu kadar kolay zevk verebilen bir organimiz var , ama biz utanarak dokunuyrouz. Neden? Çünkü mastürbasyon= erkeklik demek dimi. Gerçekten sinir bozucu
İlk başladığı gün demiş konu sahibi sanırım daha tam baslamamis adeti sizin de böyle olabilirregl ıken masturbasyon yaptıgımda bende oyle bır etkı olmuyor hıc
normalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada daİlk başladığı gün demiş konu sahibi sanırım daha tam baslamamis adeti sizin de böyle olabilir
normalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada d adetzamani hormonlari
Adet zamanı ve sonrası dönemde istek artması olur normaldirnormalde bırkac kez yapasım gelıyorsa regl yaklastıkca rahatlama ıstegım artıyor oncesındede yapıyorum aslında regl oldugum sırada da
tabıkı sıkayetcı degılım :)Adet zamanı ve sonrası dönemde istek artması olur normaldir
Şaşırdım cidden miCanım ilk 3 gün değil bitene kadar yapılmamalı asla .. enfeksiyon kapılır çünkü bütün kanallar. Açık oluyor ya