ben ilk ay kimyasal oldum ikinci ay olmadi bu 3. ay ama yas da gidiyor iste Allahim hayirli tez zamanda nasip etsin bizlereİlk zamnlar çok düşünüyordum canım ama bu sıralar saldım artık sen ne kadardır istiyorsun
İnşallah canımben ilk ay kimyasal oldum ikinci ay olmadi bu 3. ay ama yas da gidiyor iste Allahim hayirli tez zamanda nasip etsin bizlere
Bir damla falan vardi su an afedersjniz yumurta aki gibi seffaf bi akinti mevcut surekli kontrol ediyorumMerhaba hakkinizda hayirlisi olsun benim yazdigim yaziyi okuyabiliyosaniz okuyin benimde ayni olmustu kimyasalmis kahverengi leke geliyosa buyuk ihtimal adetle aticaksiniz
Test yaptınmi canim yap istersenBir damla falan vardi su an afedersjniz yumurta aki gibi seffaf bi akinti mevcut surekli kontrol ediyorum
Kargoya verilmis testlerim yarin ya da diger gun elimde olur muhtemelen yapup yazscagim sizlere deTest yaptınmi canim yap istersen
Hayirlisi olsun insallahhBir damla falan vardi su an afedersjniz yumurta aki gibi seffaf bi akinti mevcut surekli kontrol ediyorum
Hadi hayırlısı benimde regl bugün dün yaptım yokru hayırlısı neyse o olsunKargoya verilmis testlerim yarin ya da diger gun elimde olur muhtemelen yapup yazscagim sizlere de
Ihtimalini dusundukce kalbim oyle hizlaniyor ki anlatamamm ciglik atasim geliyo var oldugunu dusundukce hiplayip ziplayasim geliyoHayirlisi olsun insallahh
bi kac gun sonra tekrarla olmazsan benceHadi hayırlısı benimde regl bugün dün yaptım yokru hayırlısı neyse o olsun
Hamileyimmm sabah rüya görüp uyandım test yaptım hemen ve pozitifBelirtilerimin aynısı sadece benim göğüs ucum büyümedi
Ben 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitifbi kac gun sonra tekrarla olmazsan bence
Hayırlı olsun cnm belirtilerin varmıydıHamileyimmm sabah rüya görüp uyandım test yaptım hemen ve pozitif
Aşırı gaz , karın şişliği, alsa göğsüm ağrımadı ilk defa, lavaboya gitme son iki üç gündür iştahım kesildi akıntım hep vardı aklıma bunlar geliyor sadece. Vee çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh. Ovulasyon kullandım bu ay ve yumurtalamayı değerlendirdikHayırlı olsun cnm belirtilerin varmıydı
Veee yumurtalamadan beri çok fazla sol kasık ağrısı vardı ilk defa oldu o daAşırı gaz , karın şişliği, alsa göğsüm ağrımadı ilk defa, lavaboya gitme son iki üç gündür iştahım kesildi akıntım hep vardı aklıma bunlar geliyor sadece. Vee çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh. Ovulasyon kullandım bu ay ve yumurtalamayı değerlendirdik
Bende kullandım değerlendirdim bekliyorum inş tutar sizin adınıza çok sevindimAşırı gaz , karın şişliği, alsa göğsüm ağrımadı ilk defa, lavaboya gitme son iki üç gündür iştahım kesildi akıntım hep vardı aklıma bunlar geliyor sadece. Vee çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahhh. Ovulasyon kullandım bu ay ve yumurtalamayı değerlendirdik
Tamam cnm bende 19 unda yumurtlama gördüm yarın 10. Gün ve normal olarak adet günüm biraz geçmesini bekleyeceğim yoksa zaten regli olurumEvett evet azaldı ama çoğalıcak daha çok bu ikinci hamileliğim ilki kalbi durdu. Aynı belirtileri yaşadım. Muhtemelen bu da 2 haftalık yumurtlamadan bu yana 2 hafta geçti
Ayyy sen ciddi misin yemin ediyorum cok sevindim gozun aydin kuzuuuHamileyimmm sabah rüya görüp uyandım test yaptım hemen ve pozitif
Teşekkür ederim canım darısı en hayırlı zamanda başına olsunAyyy sen ciddi misin yemin ediyorum cok sevindim gozun aydin kuzuuu
Cok sevindimTeşekkür ederim canım darısı en hayırlı zamanda başına olsun