How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Regl günümü erkene almam gerekiyor

kızlar bana yardım edin ya. benim bayrama kadar adet görmem gerekiyo. erkene alabilmek için bişey varmı bildiğiniz ilaç fln hani. :)
bekarım bu arada :)[/QUkadın doğum doktoruna git canım hap verecektir ve o hapı 3 gün kullanacaksın sonrakanaman gelir..bu hafta gidersen işine yarar diye düşünüyorum...

kızlar bana yardım edin ya. benim bayrama kadar adet görmem gerekiyo. erkene alabilmek için bişey varmı bildiğiniz ilaç fln hani. :)
bekarım bu arada :)[/QUkadın doğum doktoruna git canım hap verecektir ve o hapı 3 gün kullanacaksın sonrakanaman gelir..bu hafta gidersen işine yarar diye düşünüyorum...

ben eczaneye sordum erkene almak gibi bi ilaç yok dedi ama

kadın doğuma git yarın ve durumunu anlat canım sana bir hap yazacaktır o hapı kullanınca 3 gün içinde kanaman geliyor. ve adet oluyorsun.ben de biara erkene almıştım denize gidecektim diye.

öyle bi ilaç var benim hersene adet günüm tatile denk geldiği için ya erteliyorum ya da öne çekiyorum. günde 3 kere 3 gün kullan bıraktıktan 1-2 gün sonra adet oluyorsun. eğer ertelemek istersen adet tarihinden 3 gün önce içmeye başlıyosun en fazla 10 gün kullanabilirsin bıraktıktan sonra adet oluyosun yine. primolute-N diye bir ilaç

aynen canım primolut-n in prospektüsünde bile yazar erkene almak için nasıl kullanılacağı. doktor neden öyle demiş hiç anlamadım.

Back