kızlar dün regl oldum fakat dünden beri bitmeyen ağrılarım var ( aslında 1 hafta önceden bacaklarım ağrımaya başladı ) 2 gündür ağrı kesiciler içiyorum şekerli su ada çayı vs. fakat bana mısın demiyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?
ağ o bacak ağrısını çok iyi bilirimkızlar dün regl oldum fakat dünden beri bitmeyen ağrılarım var ( aslında 1 hafta önceden bacaklarım ağrımaya başladı ) 2 gündür ağrı kesiciler içiyorum şekerli su ada çayı vs. fakat bana mısın demiyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?
kızlar dün regl oldum fakat dünden beri bitmeyen ağrılarım var ( aslında 1 hafta önceden bacaklarım ağrımaya başladı ) 2 gündür ağrı kesiciler içiyorum şekerli su ada çayı vs. fakat bana mısın demiyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?
teşekkür ederim öncelikle ama neler yapmadım ki kızlar ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu ama bi fayda yokağ o bacak ağrısını çok iyi bilirim
sıcak su torbasını tavsiye ederim ama karnına değil ayaklarının altına koy..
Ilık bir duş al..
kahve gaz yapıyor canım denedim onu,o ağrı da bir başka oluyorAynı ben. Canım bol telveli ve şekerli türk kahvesi iç, benim on dk sonra sancımı geçirirdi. Hiç bişey işe yaramazsa acile git ağrı kesici iğne vurdur doktor uygun görürse
o zaman son çare yakın bir sağlık ocağına gidip ağrı kesici iğne yaptır 10 dkda garanti geçer..teşekkür ederim öncelikle ama neler yapmadım ki kızlar ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu ama bi fayda yok
genç kızken her ay yaşardım bunu
doktor evlenince geçer demişti
tamamen rahim çeperi ve yapısı ile ilgili
evlilik ve cinsel ilişki
bu yapıyı değiştirdiğinden sıkıntıları azalıyor
ancak hala üşüttüğüm zamanlarda adetim sancılı olur
evlenince %50
doğumdan sonrada
%90
kurtuldum
yapcak birşey yok
başa gelen çekiliyor
bahsettiğin rahatlatıcı yöntemleri dene
ben genelde ayaklarımın altına
sıcak su torbası koyardım
çoğu zamanda ağrı kesici igne yaptırırdım
galiba en sonunda ona kalıcam serum ve iğneden bıktım usandım (yakın zamanda ameliyat oldum daacil-serum bitti gitti
evlenmeden önce böle bi ağrı bilmezdim özellikle son iki yıldır dayanılmaz oluyor ağrılarım
k
kahve gaz yapıyor canım denedim onu,o ağrı da bir başka oluyor
yaz kış zaten sürekli çoraplı dolanıyorum canım koskocaman yaz geldi geçti hiç sandalet babet tarzı ayakkabı giyemedim kendimi koruyorum ama olmuyor kurtulamıyorum.Bende yıllardır feci ağrılar yaşıyorum,üşütmrye bağlı olarak süresi de uzuyor...evlenince kesinlikle azalmadı...ben sadece şöyle bir yöntemle ağrıyı daha az yaşıyorum artık... Ağrımın başladığını hisettiğim an ilaç almaya başlıyorum, muz yiyorum ve ayaklarımı sıcak tutuyorum. Çok ağrıdan bu şekilde kurtuluyorum...
kistim vardı canım fakat en son gittiğimde dr ye kistimin tamamen kaybolduğunu söylemişti.Regl bitsin doktora gidersin kist falan varsa cok agri olur. Civanpercemi iyi geliyo. Dogadanin ozel gun cayi. Cok guclu agri kesiciler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?