regl günüm

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
kızlar dün regl oldum fakat dünden beri bitmeyen ağrılarım var ( aslında 1 hafta önceden bacaklarım ağrımaya başladı ) 2 gündür ağrı kesiciler içiyorum şekerli su ada çayı vs. fakat bana mısın demiyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?

genç kızken her ay yaşardım bunu
doktor evlenince geçer demişti
tamamen rahim çeperi ve yapısı ile ilgili
evlilik ve cinsel ilişki
bu yapıyı değiştirdiğinden sıkıntıları azalıyor

ancak hala üşüttüğüm zamanlarda adetim sancılı olur
evlenince %50
doğumdan sonrada
%90
kurtuldum

yapcak birşey yok
başa gelen çekiliyor

bahsettiğin rahatlatıcı yöntemleri dene
ben genelde ayaklarımın altına
sıcak su torbası koyardım
çoğu zamanda ağrı kesici igne yaptırırdım

ağ o bacak ağrısını çok iyi bilirim
sıcak su torbasını tavsiye ederim ama karnına değil ayaklarının altına koy..
Ilık bir duş al..

yürüyomusun, yürüyüş iyi geliyor neden bilmiyorum belki kan dolaşımını hızlandırdığı içindir

Aynı ben. Canım bol telveli ve şekerli türk kahvesi iç, benim on dk sonra sancımı geçirirdi. Hiç bişey işe yaramazsa acile git ağrı kesici iğne vurdur doktor uygun görürse

ağ o bacak ağrısını çok iyi bilirim
sıcak su torbasını tavsiye ederim ama karnına değil ayaklarının altına koy..
Ilık bir duş al..
teşekkür ederim öncelikle ama neler yapmadım ki kızlar ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu ama bi fayda yok

k
Aynı ben. Canım bol telveli ve şekerli türk kahvesi iç, benim on dk sonra sancımı geçirirdi. Hiç bişey işe yaramazsa acile git ağrı kesici iğne vurdur doktor uygun görürse
kahve gaz yapıyor canım denedim onu,o ağrı da bir başka oluyor

teşekkür ederim öncelikle ama neler yapmadım ki kızlar ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu ama bi fayda yok
o zaman son çare yakın bir sağlık ocağına gidip ağrı kesici iğne yaptır 10 dkda garanti geçer..
tecrübeyle sabit
boşuna işkence çekme

evlenmeden önce böle bi ağrı bilmezdim özellikle son iki yıldır dayanılmaz oluyor ağrılarım

muz yemenizi tavsiye ederim, doğal ağrı kesici derler...
bana komik gelmişti ama faydasını gördüm,
geçmiş olsun

bana doktor ağrı kesiciyle kas gevşetici karışık iğne yapıyordu. doktora gidin siz de.

Regl bitsin doktora gidersin kist falan varsa cok agri olur. Civanpercemi iyi geliyo. Dogadanin ozel gun cayi. Cok guclu agri kesiciler var.

Bende yıllardır feci ağrılar yaşıyorum,üşütmrye bağlı olarak süresi de uzuyor...evlenince kesinlikle azalmadı...ben sadece şöyle bir yöntemle ağrıyı daha az yaşıyorum artık... Ağrımın başladığını hisettiğim an ilaç almaya başlıyorum, muz yiyorum ve ayaklarımı sıcak tutuyorum. Çok ağrıdan bu şekilde kurtuluyorum...

yaz kış zaten sürekli çoraplı dolanıyorum canım koskocaman yaz geldi geçti hiç sandalet babet tarzı ayakkabı giyemedim kendimi koruyorum ama olmuyor kurtulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…