• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl günü agrı yaşayıp sonra hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Yaklasık adetimin 10 gün öncesinden hafif bir kasık agrısı ve göğüs agrısı hissettim. Şimdi ise regl olmam gerekirken henüz olmadım. Adet sancısı yasıyorum ama benim gibi agrı hissedip sonra hamile kalmıs oldugunu öğrenen var mı?

Ben oyle hissetmiştim hatta konu açmıştım bir gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim cnm

Umarım benim de öyle olur tesekkür ederim cevabın için
Ne demek cnm ama bende birde koyu sarı akıntı vardı kokusuz birde gaz cok vardı ac karına bile .. midem rahatsız sanmıştım . Sende oyle birsey var mı

Hadi bakalım inş vardır ☺
Canım gaz sorunu ben de yaşadım reglime 3 gun kaldı ama 1 haftadır falan ne yesem dokunuyordu iki gündür biraz hafifledi ama göğüs acım da hafifledi o yüzden adet gelir büyük ihtimalle diye düşünüyorum

Benim de aynısı oldu. Hatta kendi kendime tüh yine adet olacağım diye düşünüyordum. Üstelik adet olmam gereken gün bir iki damla kanamam da oldu. Ama ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim gönlünüzdekini versin🙏

Yaklasık adetimin 10 gün öncesinden hafif bir kasık agrısı ve göğüs agrısı hissettim. Şimdi ise regl olmam gerekirken henüz olmadım. Adet sancısı yasıyorum ama benim gibi agrı hissedip sonra hamile kalmıs oldugunu öğrenen var mı?
Gecikmenizin kaçıncı günündesiniz

Benim de aynısı oldu. Hatta kendi kendime tüh yine adet olacağım diye düşünüyordum. Üstelik adet olmam gereken gün bir iki damla kanamam da oldu. Ama ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Rabbim gönlünüzdekini versin🙏
Tesekkür ederim canım umarım benim de hayırlısı olan olsun

İştahım normalden de acık bu sefer farklı geldi bana bu durumlar belki de psikolojik

Canım gaz sorunu ben de yaşadım reglime 3 gun kaldı ama 1 haftadır falan ne yesem dokunuyordu iki gündür biraz hafifledi ama göğüs acım da hafifledi o yüzden adet gelir büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Canım bende bire bir adet sancısı yaşadım ama olmadım .. kırmızılar gelene kadar bekle derim

Canım bende bire bir adet sancısı yaşadım ama olmadım .. kırmızılar gelene kadar bekle derim
Hiç sancım da yok kuzum ya başlar normalde dün belim ağrıyordu göğüslerimin acısı geçince ama benim ümitler tükendi direk zaten

Hiç sancım da yok kuzum ya başlar normalde dün belim ağrıyordu göğüslerimin acısı geçince ama benim ümitler tükendi direk zaten
Bnmde göğüs acım geçmiyo bukadar çok olmazdı ama şimdi oldu daha önce olmuştu prolaktinim yüksek çıktı acaba ondan mı diyorum daha adetimede beş gün var

Bende silik çizgiyle öğrendim canım at bakalım testi
IMG-20200316-WA0002.jpeg

Back