- 26 Temmuz 2015
- 100
- 60
- 98
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
Ben ilk kez duydum tamponuGecen sene tatile giderken geciktirici kullanmıştım bende sonraki ay çok fazla ağrım oldu ve düzenim bozuldu tavsiye etmem kimseye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes tampon demis ama dogum kontrolde kullaniyormussunuz hap bitince 7 gun ara vermeden 2. Tablete baslasaniz olmazmi bu durumda hap ictiginiz icin zaten adet olmazsiniz. Ayin sonunda dugunum var hapin bitimi kinamdan 1 gun onceye geliyor sirf o adet sancisini cekmemek icin ben de dogum kontrol kullaniyorum 2.tableti icecegim hemen hatta bunla ilgili konu da acmistim. Geciktirici bende kullanmistim memnunfa kaldim bi sorun yapmadi bende ama dogum kontrol + geciktirici ne yapar bilememSağolun kızlar. Tamamen vazgeçtim geciktirici fikrinden. Tamponu deneyeceğim. Şnşallah doğru şekilde yerleştiririm de sıkıntı yaşamam.
Aslında bunu bende duydum. Ama 2 kutuyu arka arkaya ara vermeden içince ne zaman regl olacağım peki.Herkes tampon demis
Herkes tampon demis ama dogum kontrolde kullaniyormussunuz hap bitince 7 gun ara vermeden 2. Tablete baslasaniz olmazmi bu durumda hap ictiginiz icin zaten adet olmazsiniz. Ayin sonunda dugunum var hapin bitimi kinamdan 1 gun onceye geliyor sirf o adet sancisini cekmemek icin ben de dogum kontrol kullaniyorum 2.tableti icecegim hemen hatta bunla ilgili konu da acmistim. Geciktirici bende kullanmistim memnunfa kaldim bi sorun yapmadi bende ama dogum kontrol + geciktirici ne yapar bilemem
Aslında bunu bende duydum. Ama 2 kutuyu arka arkaya ara vermeden içince ne zaman regl olacağım peki.
Doktordan tavsiye aldınız mı bu konuda.
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim
Yıllardır hap kullanıyorum. Hiç böyle bi amaç için kullanıldığını bilmiyordum. Zaten geciktirmeye hiç ihtiyacım kalmamıştı. Bu esnada koruyuculuğunda bi değişiklik olur mu acaba. Biliyor musunHapi yeni kullanmaya basladigim icin kafam cok karisikti bu 3.tabletim. Buraya konu acinca dogum kontrol kullananlar bana boyle birsey yapabilecegimi soyledi ben bilmiyordum sonrasinda saglik ocagindaki dr sordum. Prospektusu detayli okusaydin orda da yazardi dedi bana dr :) 21gun iciyoruz ya hapi sonra hemen 2. Tablete basliyoruz yani 42 gun ara vermeden iciyoruz 42 gun sonra 7 gun ara veriyoruz o sirada adet olacaksin zaten.
Yıllardır hap kullanıyorum. Hiç böyle bi amaç için kullanıldığını bilmiyordum. Zaten geciktirmeye hiç ihtiyacım kalmamıştı. Bu esnada koruyuculuğunda bi değişiklik olur mu acaba. Biliyor musun
Mantıken koruyuculuğu azalmaz bence. Zaten hapa devam ediliyor. Neden azalsın ki değil mi?Ben yasmin kullaniyorum ama gercekten de prospektusunde yaziyor. Koruyuculugunu bilmiyorum simdi bende suphelendim hamile kalmak istemiyorum cunku :/ ama dr bu konuda bisey soylemedi. Konuma cvp yazanlarda olmustu 2 ay ust uste kullananlar onlarda bisey demediler koruyuculugu hakkinda
Koruyuculuğunda bi değişiklik olur mu biliyor musun.Dogum kontrol hapina devam et. Yani bittiginde direk diger ayinkini kullan. Bu sekilde adetini bir ay daha ertelimis olursun. Bu sekilde ne adet geciktirici, ne tampon gerekmez :)
Aslında bunu bende duydum. Ama 2 kutuyu arka arkaya ara vermeden içince ne zaman regl olacağım peki.
Doktordan tavsiye aldınız mı bu konuda.
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim
Koruyuculuğunda bi değişiklik olur mu biliyor musun.
Çok teşekkür ederim.
Evet hesapladım Eylül'de olacağım. Bi ay regl olmamış olacağım. Tatili planlarken hiç aklıma gelmedi. Zaten gelseydi de söyleyemezdim. Arkadaşlarla gidiyoruz çünkü.Eylülde adet oluyorsun iste. Ben bunu 1,2 defa denedim ve hic sorun olmadi. Zaten hap alirken ara vermeye gerekmiyor aslinda. Bu ara sirf adet gibi birsey görülsün, kadin hamile olup olmadigi takip etsin diye koydular, yanilmiyorsam. Yani ne sagligina, ne dogurganligina felan etki yapmaz canim :)
Ben de böyle düşünüyorum. Sonuçta hapı içmeye devam edeceğim. Neden azalsın ki Koruması değil öiBenim bildigim kadari ile etki yapmiyor. Sonucta hapini aliyorsun. Almasaydin elbette koruculugunu etkiler.
Evet hesapladım Eylül'de olacağım. Bi ay regl olmamış olacağım. Tatili planlarken hiç aklıma gelmedi. Zaten gelseydi de söyleyemezdim. Arkadaşlarla gidiyoruz çünkü.
Ben de böyle düşünüyorum. Sonuçta hapı içmeye devam edeceğim. Neden azalsın ki Koruması değil öi
Gerçekten de hepsi ayrı dert. Ben aslında hiç vücut dengemle oynamak istemiyorum ama rezil olmak da var işin ucunda.Elbette aklina gelmez canim, yemin ile biz kadinlar ne cekiyoruz yaa, adet olman bir dert, olmaman bir dert
Bence en iyisi hap'a devam etmektir. Istersen tekrar bir doktora danisabilirsin. Iyi tatiller :)