Regl geçikmesinin7.günü silik cizgi

Merhaba arkadaşlar regl geçikmesinin 7.günü test yaptım cok hafif silik cizgi cıktı neden sizce
merhaba bugün sabah bendede aynısı oldu silik bi çizgi çıktı açık pembe renk reglim 6 gün gecikti benimde aynı testi regli günümde yaptım hiçbirşey çıkmamıştı siz tekrar test yaptınız mı

Bat 8 gün geçti 3 gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıktı geçen ay da 8 gün gecikince ümidimi kesmiştim bu sabah içime bi şüphe düştü tekrar yaptım şu şekilde çıktı siz de görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_4092.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 38
ben görüyorumm kan verdin mi

Kan tahlili yaptır canım en kesin sonuç
Yaptım değerim yükselişten düşüğe indi gün geçtikçe düşüyor bugün yine kan verdim sıfırlanırsa düşük sıfırlanmazsa kürtaj dedi bir umut var içimde hala hayırlı bir haber olmasını bekliyorum çok üzgünüm

Regl geçikmesinin 9.günü kan verdim 48.1 cıktı değer iki gün sonra tekrar kan verdim 25.64 cıktı değerlerim gün geçtikçe azalıyor iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi verdim bugün sonuçları bekliyorum çok üzgünüm değer sıfırlanırsa düşük olmazsa kürtaj dediler beklemekteyim bir umut diyip bekliyorum

çok üzüldüm canım acaba benimde mi öyle regl gecikmemin 4. günü kan verdim <5 çıktı idrarda poziitf görmüştüm kan verdiğim sabah şuan gecikmemin 9. günü regl belirtim yok

canım ben burda okumuştum 3. kan vermede yükselmiş senin gibi önce düşmüş sonra yükselmiş umudunu kaybetme kendini yorma

çok üzüldüm canım acaba benimde mi öyle regl gecikmemin 4. günü kan verdim <5 çıktı idrarda poziitf görmüştüm kan verdiğim sabah şuan gecikmemin 9. günü regl belirtim yok
Tekrar kan ver canım emin olman için ben düşük yaptım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…